Samsung Galaxy Tab στην Ελλάδα από τη Vodafone

Η Vodafone ανακοινώνει το λανσάρισμα του Samsung Galaxy  Tab, της πρώτης «έξυπνης» συσκευής tablet της Samsung, που προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία και ταχύτητα στη χρήση του Internet.

Το Samsung Galaxy Tab θα είναι διαθέσιμο πρώτα από τη Vodafone τον Οκτώβριο. Το νέο tablet διαθέτει το γρηγορότερα αναπτυσσόμενο λειτουργικό σύστημα στην αγορά, Android 2.2 Froyo. Ενσωματώνει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και συνοδεύεται από μια σειρά εκπληκτικών αξεσουάρ που σκοπό έχουν να κάνουν την εμπειρία των χρηστών ακόμα καλύτερη. Με το Samsung Galaxy Tab, οι χρήστες απολαμβάνουν πλήρη περιήγηση στο διαδίκτυο με υποστήριξη Adobe Flash 10.1, eReader, δυνατότητα παρακολούθησης HD video στην 7'' οθόνη, όπου και αν βρίσκονται.

Ο COO της Vodafone κος Δαμιανός Χαραλαμπίδης, δήλωσε:

"Η προσθήκη του Samsung Galaxy Tab στη μεγάλη ποικιλία συσκευών που διαθέτουμε, αποτελεί για εμάς ένα ακόμη βήμα για την κάλυψη των αναγκών των συνδρομητών μας. Το Samsung Galaxy Tab είναι ένα ακόμη σπουδαίο παράδειγμα που αποδεικνύει τη δυνατότητα της Vodafone να παρέχει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να το εισάγουμε πρώτοι στην ελληνική αγορά"

Ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, κος Dai Yung Kim δήλωσε με τη σειρά του:

"Με το Galaxy Tab, η Samsung εισάγει μια νέα προϊοντική κατηγορία φορητών έξυπνων συσκευών, με σκοπό να προσφέρει στον χρήστη απεριόριστη επικοινωνία και ακόμα περισσότερες δυνατότητες εν κινήσει. Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά ενός ισχυρού tablet με τις δυνατότητες ενός κινητού τηλεφώνου τρίτης γενιάς, το Samsung Galaxy Tab θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες"

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να συμπληρώσουν τη φόρμα προκράτησης για το Samsung Galaxy Tab στο www.vodafone.gr .

Loading