Samsung Galaxy Tab S4: Νέο render μας αποκαλύπτει την εμφάνιση του επερχόμενου tablet

Το περιμένουμε εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά όλα δείχνουν ότι η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει είτε μαζί με το Samsung Galaxy Note9 στις 9 Αυγούστου, είτε το Σεπτέμβριο στην IFA Berlin 2018. Ο λόγος για το Samsung Galaxy Tab S4, του οποίου ένα επίσημο render διέρρευσε σήμερα και μας αποκαλύπτει την εμφάνιση του.

Με μια πρώτη ματιά διακρίνουμε τα σχετικά μεγάλα bezels (σε σύγκριση με τα smartphones) σε όλες τις πλευρές, την απουσία home button και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς φαίνεται ότι η εταιρεία έχει  επενδύσει σε τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και ίριδας.

Από προηγούμενες διαρροές ακούγεται ότι το Samsung Galaxy Tab S4 θα κυκλοφορήσει σε εκδόσιες WiFi και WiFi + LTE με οθόνη 10.5” ανάλυσης 2560 x 1600, επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 835, επεξεργαστή γραφικών Adreno 540 GPU, μνήμη RAM 4GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB (επέκταση με microSD), κάμερα 13MP με LED flash, εμπρόσθια κάμερα 8MP, ακουστικά AKG, μπαταρία 7300mAh και λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo με Samsung Experience 9.0 UI.

[via]

Loading