Samsung Galaxy Tab S6 Lite: Επίσημα με οθόνη 10.4'' και υποστήριξη S Pen

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε το λανσάρισμα του Samsung Galaxy Tab S6 5G, το νέο premium tablet της εταιρείας που σκοπεύει να ανταγωνιστεί τα iPad Pro και Microsoft Surface. Η τιμή του κινείται σε αρκετά υψηλά επίπεδα και γι’ αυτό η Samsung αποφάσισε να προχωρήσει στην ανακοίνωση ενός Lite μοντέλου που απευθύνεται σε ευρύτερη μάζα χρηστών.

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite μοιάζει πανομοιότυπο με τη high-end έκδοση, αλλά προφανώς έχει υποδεέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η κατασκευή του είναι μεταλλική και υποστηρίζει τη γραφίδα S Pen, ωστόσο, διαθέτει μονή κάμερα στο πίσω μέρος, απουσιάζει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ είναι ελαφρώς μικρότερο και φαρδύτερο (7mm αντί 5.7mm).

Κατά τ’ άλλα, διαθέτει οθόνη 10.4’’ TFT WUXGA (2000 x 1200), επεξεργαστή octa-core 1.7GHz (δεν αναφέρουν ποιο SoC είναι), 4GB μνήμη RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD έως 1TB), κάμερα 8MP, εμπρόσθια κάμερα 5MP, WiFi 5, Bluetooth 5.0, GPS, 4G LTE, 2x ηχεία AKG με υποστήριξη Dolby Atmos, λειτουργικό σύστημα Android 10 με OneUI 2.0 και μπαταρία 7040mAh.

Δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του μέχρι στιγμής, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι πολύ χαμηλότερη από αυτήν του Galaxy Tab S6.

[via]

Photo Gallery

Loading