Samsung Galaxy Tab S7/S7+: Διέρρευσαν επίσημα renders και όλα τα specs

Ασταμάτητος ο Roland Quandt και η ιστοσελίδα WinFuture.de στις διαρροές για τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στο Unpacked Event της 5ης Αυγούστου 2020. Αυτή τη φορά αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες και επίσημα renders για τα Samsung Galaxy Tab S7 και Galaxy Tab S7+, αφήνοντας στο άγνωστο μόνο το θέμα της τιμολόγησής τους.

Οι διαφορές των δύο μοντέλων εντοπίζονται στην οθόνη και τη μπαταρία τους, με τη Samsung να παίρνει την μάλλον απρόσμενη απόφαση να τοποθετήσει LCD panel στο βασικό μοντέλο αντί AMOLED που κατασκευάζει η ίδια. Συγκεκριμένα, το Galaxy Tab S7 αναμένεται με οθόνη 11’’ QHD+ (2560 x 1600) LCD με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz και υποστήριξη γραφίδας S Pen, ενώ το Galaxy Tab S7+ θα κυκλοφορήσει με οθόνη 12.4’’ AMOLED QHD+ (2800 x 1752) με τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης εικόνας και την ίδια γραφίδα. 

Σε ό,τι αφορά την τελευταία, περιμένουμε μια νέα γενιά με πολύ χαμηλότερη καθυστέρηση (9ms) στα επίπεδα του Apple Pencil και θα φορτίζει από το tablet όταν μένει κολλημένη μαγνητικά επάνω του στο πίσω μέρος. Για τις μπαταρίες, το βασικό μοντέλο θα διαθέτει χωρητικότητα 7040mAh και το S7+ θα ανέβει στα 10090mAh.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ίδια: επεξεργαστής octa-core Snapdragon 865+, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικός χώρος (επέκταση με microSD), dual κάμερα 13MP + 5MP ultrawide, εμπρόσθια selfie κάμερα 8MP, 4x ηχεία AKG και τρεις χρωματικές αποχρώσεις (Mystic Black, Mystic Bronze και Mystic Silver).

[via]

Loading