Samsung Galaxy XCover Pro: Επίσημα το νέο θωρακισμένο smartphone της εταιρείας

Νέα προσθήκη στη σειρά XCover από τη Samsung, με την εταιρεία να ανακοινώνει επίσημα σήμερα το Galaxy XCover Pro, σχεδόν τρία χρόνια μετά το XCover 4. Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται, η συγκεκριμένα σειρά περιλαμβάνει θωρακισμένα μοντέλα και στην περίπτωση του XCover Pro έχουμε κατασκευή πιστοποιημένη στα πρωτόκολλα IP68 και MIL-STD 810 για προστασία από νερό, σκόνη, πτώσεις και ακραίες συνθήκες, ενώ ξεχωρίζει η αποσπώμενη μπαταρία του.

Το Samsung Galaxy XCover Pro έρχεται με οθόνη 6.3’’ FHD+ LCD με αναλογία εικόνας 20:9 και οπή επάνω αριστερά για τη φιλοξενία της εμπρόσθιας κάμερας 13MP, επεξεργαστή octa-core Samsung Exynos 9611, 4GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), dual κάμερα 25MP με ευρυγώνιο φακό + 8MP ultrawide, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο power button στο πλάι, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie και μπαταρία 4050mAh με φορτιστή 15W.

Η Samsung αναφέρει ότι μπορείς να χρησιμοποιείς την οθόνη με υγρά δάκτυλα ή γάντια και ότι θα αναβαθμιστεί σε κάποια φάση στην έκδοση Android 10, ενώ η συσκευή προστατεύεται από την πλατφόρμα Samsung Knox.

Το Samsung Galaxy XCover Pro θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Φεβρουάριο σε τιμή €499.

[via]

Loading