Samsung Galaxy Z Fold3 5G: Το απόλυτο εργαλείο για τον σύγχρονο επαγγελματία

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Με τις συνεχείς μεταβαλλόμενες αρμοδιότητες στο εργασιακό περιβάλλον να συμβαδίζουν με τις τρέχουσες εξελίξεις της κοινωνικής ζωής, η καθημερινότητα παίρνει τη μορφή ενός αγώνα δρόμου. Οικογένεια, συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς επιζητούν συνεχώς την προσοχή σου, ενώ συγχρόνως πρέπει να φανείς αντάξιος των περιστάσεων στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Πριν το τέλος της ημέρας επιθυμείς να έχεις ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες σου και συνειδητοποιείς ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε εναν κατάλληλο βοηθό. Έναν βοηθό που θα σου επιτρέπει να ενισχύεις αδιαλείπτως την παραγωγικότητα σου, διατηρώντας την λειτουργικότητα σου, δίχως να είσαι υποχρεωμένος για περαιτέρω κοινωνικές συναναστροφές.

Χρειάζεσαι εκείνον τον βοηθό που θα σου προσφέρει μία εκπληκτική εμπειρία στον εργασιακό σου τομέα, στον οικογενειακό σου κύκλο, αλλά και στην αυτοπραγμάτωση σου. Ο αρωγός που θα αναγάγει την εξαντλητική σου καθημερινότητα σε μία συναρπαστική περιπέτεια έχει όνομα: Samsung Galaxy Z Fold3 5G.

Ο λόγος για τo εκπληκτικό αναδιπλούμενο smartphone της Samsung που απευθύνεται σε πολυάσχολους επαγγελματίες που θέλουν να θέτουν υπό έλεγχο τα δρώμενα και δεν μπορούν να περιορίζονται σε μια «μικρή», αλλά ούτε και να δυσκολεύονται με τον μεγάλο όγκο ενός tablet ή laptop.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Η καλύτερη ρουτίνα της ζωής σου με το Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Η αποτελεσματικότητα ενός multitasker - όπως εσύ - ορίζεται αφενός από την αντίληψη του ως προς την υλοποίηση όλων όσων έχει αναλάβει, αφετέρου από τα μέσα που χρησιμοποιεί για την επίτευξη των στόχων του.

Η Samsung προνόησε με το Samsung Galaxy Z Fold3 5G να καταστήσει εφικτά το παράλληλο άνοιγμα – έως και – τριών εφαρμογών και την ταυτόχρονη χρήση τους (αρκεί οι εφαρμογές να υποστηρίζουν την εν λόγω λειτουργία). Δηλαδή, τη στιγμή που πραγματοποιείς online έρευνα για τη δουλειά σου, μπορείς να παρακολουθείς τη συνομιλία με τη σύζυγο σου, ενώ επιβλέπεις και το σκορ από τον αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας. Μάλιστα, θα έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις το μέγεθος κάθε παραθύρου είτε χειροκίνητα, είτε μέσω των παρεχόμενων ρυθμίσεων.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Εάν εντυπωσιάστηκες, δεν σταματάει εδώ η πολυλειτουργικότητα του Galaxy Z Fold3 5G, καθώς θα είναι δυνατό το άνοιγμα ακόμη πέντε εφαρμογών σε αιωρούμενα παράθυρα, τοποθετημένα πάνω από την προαναφερόμενη τριάδα της επιλογής σου. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία προσπάθεια της Samsung να ισχυροποιήσει το περιβάλλον χρήσης και το hardware της συσκευής.

Η εμπειρία σου με το Galaxy Z Fold3 5G μπορεί να ανέβει επίπεδο, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να «διαχωρίζεις» με το App Split View την οθόνη σου και ενώ κάνεις ένα διάλειμμα, παίζοντας το παιχνίδι σου, να βλέπεις και τα νέα στο newsfeed σου.

Παράλληλα, όταν ανταλλάσσεις μηνύματα με τον συνάδελφο για να συνεννοηθείτε για την εξέλιξη ενός project, θα μπορείς κάλλιστα να ανοίξεις το link που σου έστειλε επί τόπου με το Drag & Split. Drag-and-drop, δηλαδή, το link, ανοίγει ο ιστότοπος και ταυτόχρονα δίνεις feedback στον συνάδελφο.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

S Pen Fold Edition: Το δεξί σου χέρι…

Το πρώτο S Pen* που σχεδιάστηκε για αναδιπλούμενο Samsung Galaxy smartphone έρχεται μαζί με το Samsung Galaxy Z Fold3 5G για να διευκολύνει τη ζωή σου! Καταρχάς, διευκρινίζεται ότι η ειδικά σχεδιασμένη ανασυρόμενη μύτη Pro (Pro tip) με τεχνολογία ορίου πίεσης προστατεύει πλήρως την κύρια οθόνη της συσκευής, οπότε δεν χρειάζεται να φοβάσαι.

Κατά δεύτερον, με τη λειτουργία Flex το S Pen Fold Edition του Samsung Galaxy Z Fold3 5G μετατρέπεται σε από μηχανής θεός για να πραγματοποιείς βίντεοκλησεις όπου και εάν βρίσκεσαι, καταγράφοντας ταυτόχρονα όλες τις χρήσιμες σημειώσεις και αποστέλλοντας έκτακτα μηνύματα.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Κατά τρίτον, τσεκάρεις γρήγορα και εύκολα ένα website κατά τη διάρκεια μίας κλήσης για να συμβαδίζεις πάντα με τις εξελίξεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις το S Pen Fold Edition, σημειώνοντας το URL, χωρίς να είναι απαραίτητο να το αντιγράψεις σε ένα κενό σημείο κάπου στη συσκευή.

Εάν δε είσαι καλλιτεχνικό πνεύμα και έχεις αστείρευτη έμπνευση, δεν θα αφήσεις λεπτό από τα χέρια σου το εκπληκτικό S Pen Fold Edition του Samsung Galaxy Z Fold3 5G.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Μαγευτικές εμπειρίες θέασης

Ως επί το πλείστον, η δυναμικότητα του Samsung Galaxy Z Fold3 5G βασίζεται στην οθόνη 7,6 ιντσών Infinity Flex και στο νέο χαρακτηριστικό της κάμερας κάτω από την οθόνη. Περιηγείσαι αμέριμνος, απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο προβολής της λατρεμένης σου σειράς και βρίσκεις τον εαυτό σου άφωνο, παίζοντας το αγαπημένο σου game.

Με την under-display τεχνολογία, τα pixels είναι τοποθετημένα πάνω από την οπή της κάμερας, ενισχύοντας κατά το βέλτιστο την ψυχαγωγική σου εμπειρία.

Η Samsung ενσωμάτωσε στο Samsung Galaxy Z Fold3 5G την τεχνολογία οθόνης Eco², κατά την οποία η φωτεινότητα είναι αυξημένη κατά 29% με ορθολογική χρήση της μπαταρίας.

Η πλοήγηση σου αποκτά επίσης μια ομαλότερη χροιά, χάριν στον γρήγορο ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz. Η αλληλεπίδραση σου με το Samsung Galaxy Z Fold3 5G θα θέσει γερές βάσεις στην μετέπειτα σχέση σας, καθώς δεν θα μπορείς να το αποχωριστείς με την Super Smooth εμπειρία που θα σου προσφέρει.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Πλεονεκτήματα για τους χρήστες του Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Εάν θέλεις να μεταβείς από άλλη συσκευή Android ή iOS σε Samsung και ανησυχείς για τα δεδομένα σου, όπως φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, εκδηλώσεις ημερολογίου, σημειώσεις, με το Smart Switch*** μπορείς να μεταφέρεις άμεσα και αβίαστα όλα τα αρχεία σου!

Ταυτόχρονα, κατέχοντας το νέο Samsung Galaxy Z Fold3 5G, λαμβάνεις δωρεάν συνδρομή για τέσσερις μήνες στο Youtube Premium** για μία απρόσκοπτη εμπειρία προβολής!

Η Samsung συνδύασε την ισχύ, την παραγωγικότητα και την εμπειρία χρήσης σε αυτή τη συσκευή. Εάν έχεις καιρό να κάνεις ένα πολύτιμο και χρήσιμο δώρο στον εαυτό σου, τότε το Samsung Galaxy Z Fold3 5G είναι μια πολύ καλή επιλογή!

** Τα S Pen Fold Edition |Pro πωλούνται ξεχωριστά. Συμβατά μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Άλλα S Pen/ Stylus ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη.

**Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

***Smart Switch διαθέσιμο σε συσκευές Android™, iOS™, Windows™ Phone με περιορισμούς ανάλογα με το εάν η μεταφορά συντελείται ασύρματα ή ενσύρματα (βλ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover). Τα δεδομένα και το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα για μεταφορά ενδέχεται να διαφέρουν ανά λειτουργικό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες βλ. http://www.samsung.com/smartswitch και https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do

Loading