up_icon
Smartphones Android Samsung

Samsung Galaxy Z Fold3 5G: Το απόλυτο εργαλείο για τον σύγχρονο επαγγελματία

17 Οκτωβρίου 2021 Techgear Team

Samsung Galaxy Z Fold3 5G: Το απόλυτο εργαλείο για τον σύγχρονο επαγγελματία

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Με τις συνεχείς μεταβαλλόμενες αρμοδιότητες στο εργασιακό περιβάλλον να συμβαδίζουν με τις τρέχουσες εξελίξεις της κοινωνικής ζωής, η καθημερινότητα παίρνει τη μορφή ενός αγώνα δρόμου. Οικογένεια, συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς επιζητούν συνεχώς την προσοχή σου, ενώ συγχρόνως πρέπει να φανείς αντάξιος των περιστάσεων στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Πριν το τέλος της ημέρας επιθυμείς να έχεις ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες σου και συνειδητοποιείς ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε εναν κατάλληλο βοηθό. Έναν βοηθό που θα σου επιτρέπει να ενισχύεις αδιαλείπτως την παραγωγικότητα σου, διατηρώντας την λειτουργικότητα σου, δίχως να είσαι υποχρεωμένος για περαιτέρω κοινωνικές συναναστροφές.

Χρειάζεσαι εκείνον τον βοηθό που θα σου προσφέρει μία εκπληκτική εμπειρία στον εργασιακό σου τομέα, στον οικογενειακό σου κύκλο, αλλά και στην αυτοπραγμάτωση σου. Ο αρωγός που θα αναγάγει την εξαντλητική σου καθημερινότητα σε μία συναρπαστική περιπέτεια έχει όνομα: Samsung Galaxy Z Fold3 5G.

Ο λόγος για τo εκπληκτικό αναδιπλούμενο smartphone της Samsung που απευθύνεται σε πολυάσχολους επαγγελματίες που θέλουν να θέτουν υπό έλεγχο τα δρώμενα και δεν μπορούν να περιορίζονται σε μια «μικρή», αλλά ούτε και να δυσκολεύονται με τον μεγάλο όγκο ενός tablet ή laptop.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Η καλύτερη ρουτίνα της ζωής σου με το Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Η αποτελεσματικότητα ενός multitasker - όπως εσύ - ορίζεται αφενός από την αντίληψη του ως προς την υλοποίηση όλων όσων έχει αναλάβει, αφετέρου από τα μέσα που χρησιμοποιεί για την επίτευξη των στόχων του.

Η Samsung προνόησε με το Samsung Galaxy Z Fold3 5G να καταστήσει εφικτά το παράλληλο άνοιγμα – έως και – τριών εφαρμογών και την ταυτόχρονη χρήση τους (αρκεί οι εφαρμογές να υποστηρίζουν την εν λόγω λειτουργία). Δηλαδή, τη στιγμή που πραγματοποιείς online έρευνα για τη δουλειά σου, μπορείς να παρακολουθείς τη συνομιλία με τη σύζυγο σου, ενώ επιβλέπεις και το σκορ από τον αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας. Μάλιστα, θα έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις το μέγεθος κάθε παραθύρου είτε χειροκίνητα, είτε μέσω των παρεχόμενων ρυθμίσεων.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Εάν εντυπωσιάστηκες, δεν σταματάει εδώ η πολυλειτουργικότητα του Galaxy Z Fold3 5G, καθώς θα είναι δυνατό το άνοιγμα ακόμη πέντε εφαρμογών σε αιωρούμενα παράθυρα, τοποθετημένα πάνω από την προαναφερόμενη τριάδα της επιλογής σου. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία προσπάθεια της Samsung να ισχυροποιήσει το περιβάλλον χρήσης και το hardware της συσκευής.

Η εμπειρία σου με το Galaxy Z Fold3 5G μπορεί να ανέβει επίπεδο, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να «διαχωρίζεις» με το App Split View την οθόνη σου και ενώ κάνεις ένα διάλειμμα, παίζοντας το παιχνίδι σου, να βλέπεις και τα νέα στο newsfeed σου.

Παράλληλα, όταν ανταλλάσσεις μηνύματα με τον συνάδελφο για να συνεννοηθείτε για την εξέλιξη ενός project, θα μπορείς κάλλιστα να ανοίξεις το link που σου έστειλε επί τόπου με το Drag & Split. Drag-and-drop, δηλαδή, το link, ανοίγει ο ιστότοπος και ταυτόχρονα δίνεις feedback στον συνάδελφο.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

S Pen Fold Edition: Το δεξί σου χέρι…

Το πρώτο S Pen* που σχεδιάστηκε για αναδιπλούμενο Samsung Galaxy smartphone έρχεται μαζί με το Samsung Galaxy Z Fold3 5G για να διευκολύνει τη ζωή σου! Καταρχάς, διευκρινίζεται ότι η ειδικά σχεδιασμένη ανασυρόμενη μύτη Pro (Pro tip) με τεχνολογία ορίου πίεσης προστατεύει πλήρως την κύρια οθόνη της συσκευής, οπότε δεν χρειάζεται να φοβάσαι.

Κατά δεύτερον, με τη λειτουργία Flex το S Pen Fold Edition του Samsung Galaxy Z Fold3 5G μετατρέπεται σε από μηχανής θεός για να πραγματοποιείς βίντεοκλησεις όπου και εάν βρίσκεσαι, καταγράφοντας ταυτόχρονα όλες τις χρήσιμες σημειώσεις και αποστέλλοντας έκτακτα μηνύματα.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Κατά τρίτον, τσεκάρεις γρήγορα και εύκολα ένα website κατά τη διάρκεια μίας κλήσης για να συμβαδίζεις πάντα με τις εξελίξεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις το S Pen Fold Edition, σημειώνοντας το URL, χωρίς να είναι απαραίτητο να το αντιγράψεις σε ένα κενό σημείο κάπου στη συσκευή.

Εάν δε είσαι καλλιτεχνικό πνεύμα και έχεις αστείρευτη έμπνευση, δεν θα αφήσεις λεπτό από τα χέρια σου το εκπληκτικό S Pen Fold Edition του Samsung Galaxy Z Fold3 5G.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Μαγευτικές εμπειρίες θέασης

Ως επί το πλείστον, η δυναμικότητα του Samsung Galaxy Z Fold3 5G βασίζεται στην οθόνη 7,6 ιντσών Infinity Flex και στο νέο χαρακτηριστικό της κάμερας κάτω από την οθόνη. Περιηγείσαι αμέριμνος, απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο προβολής της λατρεμένης σου σειράς και βρίσκεις τον εαυτό σου άφωνο, παίζοντας το αγαπημένο σου game.

Με την under-display τεχνολογία, τα pixels είναι τοποθετημένα πάνω από την οπή της κάμερας, ενισχύοντας κατά το βέλτιστο την ψυχαγωγική σου εμπειρία.

Η Samsung ενσωμάτωσε στο Samsung Galaxy Z Fold3 5G την τεχνολογία οθόνης Eco², κατά την οποία η φωτεινότητα είναι αυξημένη κατά 29% με ορθολογική χρήση της μπαταρίας.

Η πλοήγηση σου αποκτά επίσης μια ομαλότερη χροιά, χάριν στον γρήγορο ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz. Η αλληλεπίδραση σου με το Samsung Galaxy Z Fold3 5G θα θέσει γερές βάσεις στην μετέπειτα σχέση σας, καθώς δεν θα μπορείς να το αποχωριστείς με την Super Smooth εμπειρία που θα σου προσφέρει.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Πλεονεκτήματα για τους χρήστες του Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Εάν θέλεις να μεταβείς από άλλη συσκευή Android ή iOS σε Samsung και ανησυχείς για τα δεδομένα σου, όπως φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, εκδηλώσεις ημερολογίου, σημειώσεις, με το Smart Switch*** μπορείς να μεταφέρεις άμεσα και αβίαστα όλα τα αρχεία σου!

Ταυτόχρονα, κατέχοντας το νέο Samsung Galaxy Z Fold3 5G, λαμβάνεις δωρεάν συνδρομή για τέσσερις μήνες στο Youtube Premium** για μία απρόσκοπτη εμπειρία προβολής!

Η Samsung συνδύασε την ισχύ, την παραγωγικότητα και την εμπειρία χρήσης σε αυτή τη συσκευή. Εάν έχεις καιρό να κάνεις ένα πολύτιμο και χρήσιμο δώρο στον εαυτό σου, τότε το Samsung Galaxy Z Fold3 5G είναι μια πολύ καλή επιλογή!

** Τα S Pen Fold Edition |Pro πωλούνται ξεχωριστά. Συμβατά μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Άλλα S Pen/ Stylus ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη.

**Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

***Smart Switch διαθέσιμο σε συσκευές Android™, iOS™, Windows™ Phone με περιορισμούς ανάλογα με το εάν η μεταφορά συντελείται ασύρματα ή ενσύρματα (βλ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover). Τα δεδομένα και το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα για μεταφορά ενδέχεται να διαφέρουν ανά λειτουργικό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες βλ. http://www.samsung.com/smartswitch και https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Η Samsung δείχνει το μέλλον των foldables με έναν νέο μεντεσέ 360°

01 Φεβρουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη φυσικά στην παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S23 και των νέων laptops της εταιρείας με οθόνη OLED (Samsung Galaxy Book3), αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να ρίξουμε μια ματιά ...

HONOR Magic5: Αποκαλυπτήρια για τη νέα flagship σειρά στο MWC 2023

31 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η HONOR θα δώσει δυναμικό παρών στο επερχόμενο MWC 2023 και μάλιστα η εταιρεία φιλοδοξεί πως θα καταφέρει να πείσει το καταναλωτικό κοινό πως μπορεί να ανταγωνιστεί τη Samsung με τη νέα σειρά HONOR Magic5 που ...

HUAWEI P60 Pro: Μεγάλη διαρροή των specs, πιθανή η παρουσίαση τον Μάρτιο

25 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η επιστροφή της HUAWEI στην κατηγορία των smartphones ξεκίνησε μεν ταπεινά με το HUAWEI nova 9 τον Οκτώβριο του 2021, αλλά συνεχίστηκε πολύ εντυπωσιακά πέρυσι με τη σειρά HUAWEI P50, το εξαιρετικό HUAWEI Mate ...

Samsung Galaxy S23 Ultra: Δείτε το σε unboxing video!

23 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Για την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένο το πρώτο Unpacked Event της χρονιάς όπου θα γνωρίσουμε επίσημα τη σειρά Galaxy S23, αλλά για ακόμα μία φορά έχουμε μάθει και δει ήδη σχεδόν τα πάντα για τα νέα ...

Samsung Galaxy S23: Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και των τριών μοντέλων!

18 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Unpacked Event της χρονιάς για την παρουσίαση της σειράς Galaxy S23, αλλά ήδη γνωρίζουμε τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά των τριών μοντέλων και ...

MIUI 14: Ξεκίνησε η διανομή της global έκδοσης για τη σειρά Xiaomi 12

16 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Τον περασμένο μήνα παρουσιάστηκε το MIUI 14 από τη Xiaomi και σχεδόν άμεσα ξεκίνησε η διανομή σε διάφορα μοντέλα της εταιρείας για την αγορά της Κίνας. Τώρα, έφτασε η ώρα και για την διανομή της global έκδοσης ...

realme GT Neo 5: Αποκαλυπτήρια των specs για το πρώτο smartphone με φόρτιση στα 240W

13 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Το realme GT Neo 5 θα είναι ένα από τα smartphones που θα μας απασχολήσουν αρκετά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023, καθώς ήδη γνωρίζουμε πως θα είναι το πρώτο στον κόσμο με υποστήριξη φόρτισης σε ισχύ 240W, όπως...

POCO X5 Pro: Όλα τα specs για το νέο value-for-money smartphone

13 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η POCO ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του POCO X5 Pro στην Ινδία μέσα στον Ιανουάριο ή στις αρχές Φεβρουαρίου και ήδη έχει εμφανιστεί η global έκδοση της συσκευής σε διάφορες αρχές πιστοποιήσης (EEC, NBTC, ...

Xiaomi 13 Lite: Το πιο προσιτό μοντέλο της σειράς εμφανίστηκε στο Google Play Console

13 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Λίγο πριν το τέλος του 2022, η Xiaomi προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της σειράς Xiaomi 13, αλλά σύντομα θα δούμε ακόμα μία προσθήκη με το πιο προσιτό μοντέλο που ονομάζεται Xiaomi 13 Lite. Το τελευταίο εμφανίστηκε...

vivo Y35 και vivo Υ76 5G πρωταγωνιστούν στις χειμερινές εκπτώσεις της εταιρείας

11 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Οι Χειμερινές Εκπτώσεις 2023 ξεκινήσαν και η vivo από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου προσφέρει καινοτόμα Τεχνολογική Εμπειρία για τους λάτρεις της φωτογραφίας από Smartphones και συσκευές που χαρακτηρίζονται από ...

Loader
please wait
techgear_icon