MWC

Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 στα πρώτα επίσημα renders

Η Samsung προετοιμάζεται για την παρουσίαση των νέων αναδιπλούμενων συσκευών της για το 2021 και ήδη ήρθαν στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα renders διά χειρός Evan Blass που μας δίνουν μια πρώτη καλή εικόνα για τον σχεδιασμό των Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3.

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε την πρόσοψη του Galaxy Z Fold3, αλλά το πίσω μέρος και την ανοιγμένη εσωτερική εύκαμπτη οθόνη, σε ένα design που θυμίζει αρκετά την προηγούμενη γενιά με εξαίρεση το σαφέστατα μικρότερο camera module στην πλάτη με τους αισθητήρες της κάμερας σε κάθετη διάταξη. Επίσης, η παρουσία του S Pen επιβεβαιώνει ότι το νέο αναδιπλούμενο υποστηρίζει και αυτό το αξεσουάρ, αν και δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής αν θα συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο.

samsung-galaxy-z-fold3.jpg

Από την άλλη, το Galaxy Z Flip3 θα διαθέτει μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη δίπλα από το camera module και όλο το πλαίσιο (κάμερα + εξωτερική οθόνη) θα είναι χρωματισμένο διαφορετικά σε σχέση με την υπόλοιπη κατασκευή, ενώ οι αισθητήρες της κάμερας είναι τοποθετημένοι σε κάθετη διάταξη. Να σημειωθεί, επίσης, ότι το Galaxy Z Flip3 θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις 4G και 5G.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα αποκαλυφθούν επίσημα τα δύο αναδιπλούμενα και μοιάζει μάλλον απίθανο να τα δούμε στην επερχόμενη εκδήλωση της εταιρείας στις 28 Ιουνίου 2021 στο πλαίσιο του MWC 2021, μιας και η συγκεκριμένη θα είναι αφιερωμένη στα smartwatches και τη συνεργασία της Samsung με τη Google.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading