Samsung: Νέα ένδειξη ότι δεν θα συμπεριλάβει φορτιστή στα Galaxy S21

Ακόμα μία ένδειξη ότι η Samsung θα ακολουθήσει και αυτή τον δρόμο της κυκλοφορίας νέων smartphones χωρίς να συμπεριλαμβάνει τον φορτιστή στο πακέτο τους, κάτι που είδαμε για πρώτη φορά από την Apple με τα iPhone 12. Όπως αποκαλύπτει βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, στα έγγραφα που κατέθεσε η Samsung για την κυκλοφορία του μοντέλου SM-G991B (δηλαδή τη διεθνή έκδοση του Samsung Galaxy S21) στον αρμόδιο οργανισμό πιστοποίησης ANATEL της χώρας (κάτι σαν την FCC στις ΗΠΑ) δεν υπάρχει ο φορτιστής στη συσκευασία.

Για την ώρα είναι το μόνο επίσημο έγγραφο που υποδηλώνει κάτι τέτοιο και αφορά αποκλειστικά και μόνο την αγορά της Βραζιλίας, επομένως, ενδέχεται να μην ισχύσει το ίδιο για όλο τον κόσμο. Το περίεργο, ωστόσο, είναι ότι η Βραζιλία είναι για την ώρα η μόνη χώρα που ενδέχεται να αναγκάσει την Apple να συμπεριλάβει φορτιστή στο πακέτο των iPhone 12.

Υπενθυμίζουμε ότι η Samsung αρχικά κορόιδευε την Apple για την απόφαση της, αλλά μετά από λίγες ημέρες απέσυρε τις σχετικές αναρτήσεις της από τα κανάλια της στα social media. Δεν αποκλείεται, πάντως, η εταιρεία δώσει τον φορτιστή των Samsung Galaxy S21 δωρεάν σε όποιον πελάτη τον ζητήσει, μια κίνηση που έγινε στις ΗΠΑ με τα ακουστικά AKG της σειράς Samsung Galaxy Note20 (δεν συμπεριλήφθηκαν στο πακέτο).

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση ή έστω ένα σχόλιο για τις φήμες και γι’ αυτό δεν θεωρούμε τίποτα απ’ όλα αυτά δεδομένο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading