Samsung Galaxy S21: Χωρίς ακουστικά και φορτιστή στο πακέτο;

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Apple. Μπορεί η πρώτη αντίδραση της Samsung στην απόφαση της πρώτης να κυκλοφορήσει τα νέα iPhone 12 χωρίς φορτιστή και ακουστικά στο πακέτο να ήταν περιπαικτική, ωστόσο, σήμερα ήρθαν στη δημοσιότητα αναφορές από τη Νότια Κορέα που κάνουν λόγο για παρόμοια τακτική και στη σειρά Samsung Galaxy S21 (ή S30).

Η Apple δικαιολόγησε την απόφαση της επικαλούμενη περιβαλλοντικούς λόγους, χωρίς βέβαια να κάνει κάποια έκπτωση στην τιμή των iPhone 12. Από την πλευρά της, η Samsung “αναγκάζει” ήδη τους καταναλωτές να αγοράζουν πιο γρήγορους φορτιστές για ορισμένα μοντέλα της, καθώς υποστηρίζουν φόρτιση σε ισχύ 45W, αλλά ο φορτιστής στο πακέτο είναι μικρότερης ισχύος. Κάποιοι, πάντως, από τους αναλυτές εκτιμούν ότι σε πρώτη φάση ίσως επιλέξει να αφαιρέσει μόνο τα ακουστικά από το πακέτο της σειράς Samsung Galaxy S21.

Έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μέχρι την παρουσίαση της νέας σειράς και σίγουρα θα προκύψουν πολλές αναφορές αν όντως έχουν βάση οι πρώτες πληροφορίες από τα κορεάτικα μέσα ενημέρωσης. Αν είναι να μειώσουν την τιμή, τότε ας τα αφαιρέσουν όλα για να επιλέγει ο καθένας ό,τι θέλει.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading