Samsung Galaxy S21 Ultra: Ματιά 360° σε video και πληροφορίες για την οθόνη

Συνεχίζονται οι διαρροές για τα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S21 (ή S30), καθώς μετά τα πρώτα renders που είδαμε για τη βασική έκδοση και το Ultra, σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα (και πάλι από τον OnLeaks) ένα CAD video 360º για το τελευταίο, που μας δίνει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Χωρίς να θεωρούμε τίποτα δεδομένο, από τη στιγμή που δεν έχουμε κάτι επίσημο από την εταιρεία, μπορούμε να παρατηρήσουμε τις κλασικές θέσεις των υποδοχών και των buttons στις πλευρές του Samsung Galaxy S21 Ultra, ενώ δημιουργείται η εντύπωση πως το camera module είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει τους τέσσερις αισθητήρες και το LED flash, και προεξέχει μάλλον αρκετά από το υπόλοιπο σώμα.

Εκτός από τον OnLeaks, στο πανηγύρι των διαρροών συμμετέχει και ένας άλλος πολύ έγκυρος leakster, ο Ice Universe, ο οποίος αποκαλύπτει πως οι εκδόσεις Samsung Galaxy S21 και Samsung Galaxy S21+ θα διαθέτουν flat οθόνες (τις χαρακτηρίζει 2D screens) και μόνο το Galaxy S21 Ultra θα διαθέτει κυρτό panel. Επίσης, ισχυρίζεται πως τα bezels θα είναι συμμετρικά προς όλες τις πλευρές, κάτι που σημαίνει πως το κάτω bezel δεν θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο όπως έχουμε συνηθίσει στην πλειοψηφία των smartphones τα τελευταία χρόνια.

Σε περίπτωση που επαληθευτούν οι φήμες, η σειρά Samsung Galaxy S21 (ή S30) θα παρουσιαστεί επίσημα τον Ιανουάριο του 2021, δηλαδή σχεδόν έναν μήνα νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading