up_icon
Displays Samsung Technology

Samsung: Οι νέες έξυπνες λύσεις ψηφιακής σήμανσης στην ISE 2023

31 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Samsung: Οι νέες έξυπνες λύσεις ψηφιακής σήμανσης στην ISE 2023

Η Samsung παρουσιάζει το μέλλον της βιώσιμης ψηφιακής σήμανσης στην έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2023 στη Βαρκελώνη, με νέες τεχνολογίες και οικολογικές προσπάθειες, στο πλαίσιο της νέας περιβαλλοντικής στρατηγικής της εταιρείας.

Αναπτύσσοντας τεχνολογίες που συμβάλλουν στην ψηφιακή σήμανση με οικολογικό χαρακτήρα

Στην έκθεση ISE φέτος, η Samsung θα παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας της εταιρείας με βάση τη νέα περιβαλλοντική στρατηγική της που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022. Οι προεγγεγραμμένοι επισκέπτες θα μπορούν να δουν το περιβαλλοντικό όραμα της Samsung να ζωντανεύει, με τη ζώνη βιωσιμότητας στο περίπτερο να παρουσιάζει τις οικολογικές πρακτικές που εφαρμόζονται σε προϊόντα ψηφιακής σήμανσης. Αυτές οι πρακτικές βασίζονται στα πέντε στάδια του κύκλου ζωής του προϊόντος – προμήθεια, παραγωγή, διανομή, χρήση και ανακύκλωση.

Τα προϊόντα έξυπνης σήμανσης της Samsung για το 2023 (QHC, QMC, QBC) είναι περίπου 40% πιο λεπτά από τα προηγούμενα μοντέλα, με πάχος 28,5 mm. Χάρη σ’ αυτό, ο αριθμός των εμπορευματοκιβωτίων που απαιτούνται για τη διαχείριση μετά την παραγωγή μπορεί να μειωθεί περισσότερο από 20% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον, τα προϊόντα έξυπνης σήμανσης υποστηρίζουν αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας οθόνης υιοθετώντας έναν αισθητήρα φωτισμού που αντιδρά στις συνθήκες περιβάλλοντος, βοηθώντας τους χρήστες να διαχειρίζονται αυτόματα την κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, η ρητίνη που χρησιμοποιείται για τα πίσω καλύμματα περιέχει υλικά που συγκεντρώνονται μετά τη χρήση (Post-Consumer Materials) σε ποσοστό 10%.

Η λύση MagicINFO της Samsung που βασίζεται στο cloud ενισχύει τον απομακρυσμένο έλεγχο και βοηθά στην αποτελεσματική διαχείριση πολλαπλών οθονών σήμανσης και ποικιλίας περιεχομένου. Η λειτουργία απομακρυσμένης διαχείρισης θα επιτρέψει στους χρήστες να παρακολουθούν τον αριθμό των συνδεδεμένων συσκευών, τους τύπους και τα σφάλματα, να διαχειρίζονται εύκολα διαφορετικές συσκευές, καθώς και να ελέγχουν εξ αποστάσεως ρυθμίσεις, όπως η φωτεινότητα της οθόνης. Επιπλέον, αυτή η λύση θα προσφέρει και άλλες δυνατότητες, όπως διαγνωστικά για την υγεία της συσκευής, ενημερώνοντας τους χρήστες για ζητήματα που σχετίζονται με τη σύνδεση καλωδίου, τη θερμοκρασία της συσκευής και τη διακοπή δικτύου.

Στην ISE 2023, η Samsung θα διοργανώσει επίσης μια ξεχωριστή ζώνη σεμιναρίων, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες τις νέες και διαφοροποιημένες τεχνολογίες της εταιρείας. Η πλατφόρμα σήμανσης cloud που θα ανακοινωθεί σύντομα θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να διαχειρίζονται και να μειώνουν τη χρήση ενέργειας. Οι νέες λύσεις περιλαμβάνουν παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας σε πραγματικό χρόνο, προγραμματισμό χρονομετρημένης φωτεινότητας, απομακρυσμένη ρύθμιση φωτεινότητας και αυτόματη διαχείριση συσκευών. Αυτή η ολοκληρωμένη πλατφόρμα θα ενσωματώσει και θα συνδέσει σήμανση LCD, σήμανση LED και τηλεοράσεις B2B, προσφέροντας απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

samsung-outdoor-led-xh8.jpg

Παρουσιάζοντας τη νέα λύση σήμανσης εξωτερικού χώρου για το 2023, μεγάλες οθόνες LED και οθόνες μικρού μεγέθους

Η Samsung ανακοινώνει νέα προϊόντα σήμανσης στη ISE 2023. Αρχικά, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τη λύση σήμανσης LED του 2023 για εξωτερικούς χώρους (σειρά XHB), που έχει κατασκευαστεί για χώρους αθλητισμού και εντυπωσιακούς χώρους με αξιοθέατα.

Η σειρά XHB είναι διαθέσιμη σε τέσσερα μοντέλα: P6 (6 χιλιοστά pixel pitch), P8, P10 και P16, τα οποία παράγουν φως με εκπληκτική μέγιστη φωτεινότητα 8.000 nit σε εξαιρετικά καθαρή ποιότητα εικόνας – ακόμα και όταν βρίσκεται σε άμεσο ηλιακό φως. Επιπλέον, ο τυποποιημένος σχεδιασμός της μονάδας XHB εγγυάται ευέλικτη σχεδίαση και εγκατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των Concave (μέγιστη καμπυλότητα 2500R), Convex, σχήμα S, Fascia και τύπος 90 °L.

Με σχεδιασμό δύο φορές λεπτότερο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, η σειρά XHB μπορεί να εγκατασταθεί με απρόσκοπτο τρόπο, με τον χρόνο εγκατάστασης να μειώνεται περισσότερο από το μισό για βελτιωμένη άνεση. Επιπλέον, η βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση σημαίνει ότι η σειρά XHB μειώνει την κατανάλωση ενέργειας πάνω από 15% σε σύγκριση με τον προκάτοχό της και μπορεί να μειώσει περίπου 2.492 τόνους εκπομπών CO2 κάθε χρόνο, που ισοδυναμεί με την ποσότητα CO2 που δεσμεύεται από περίπου 290.000 πεύκα ηλικίας 30 ετών μέσα σε ένα έτος.

Η σειρά XHB θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες με την έναρξη της έκθεσης ISE 2023, ενώ κάποια πρώτα μοντέλα έχουν ήδη εγκατασταθεί ως ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων στα γήπεδα των παγκοσμίως αναγνωρισμένων ομάδων μπέιζμπολ των ΗΠΑ, όπως η New York Mets και η The World Champion Houston Astros, για τη σεζόν 2023.

Τέλος, η Samsung παρουσιάζει μια μικρού μεγέθους οθόνη σήμανσης εξωτερικού χώρου 24 ιντσών (OH24B) που απευθύνεται στην αγορά φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων (EV). Καθώς η ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα συνεχίζει να αυξάνεται, είναι σημαντικό να υπάρχουν λύσεις που επιτρέπουν μια πιο συνδεδεμένη, ευχάριστη εμπειρία φόρτισης, παρέχοντας παράλληλα ευκαιρίες αύξησης των πωλήσεων για επιχειρήσεις και εμπόρους λιανικής.

samsung-outdoor-ev-display.jpg

Η σήμανση εξωτερικού χώρου υπερέχει τόσο σε ανθεκτικότητα όσο και σε εξωτερική ορατότητα σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών συνθηκών. Αυτή η υψηλή αντοχή και ευελιξία παρέχονται χάρη στη μέγιστη φωτεινότητα 1.500 nits, τη λεπτή, μεταλλική σχεδίαση, την αντοχή στο νερό, τη σκόνη και τα υγρά (IP66, Προστασία εισόδου) καθώς και την προστασία γυαλιού IK-10 Level. Υπάρχει επίσης, ένα υψηλής θερμοκρασίας, άκαμπτο πάνελ υγρών κρυστάλλων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα ακόμα και κάτω από ισχυρό ηλιακό φως. Επιπλέον, η οθόνη προσφέρει αξεσουάρ Wi-Fi/Bluetooth που αφαιρούνται και που μπορούν να βελτιστοποιήσουν τον ρυθμό λήψης με βάση τις συνθήκες εγκατάστασης. Τέλος, η λύση σήμανσης μικρού μεγέθους διαθέτει απαράμιλλη ενεργειακή απόδοση με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας του κλάδου (με μέγιστη τιμή 90 W) σε οθόνες πάνω από 20 ίντσες, ιδανική για σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που απαιτεί λειτουργία και παροχή πληροφοριών 24 ώρες το 24ωρο.

samsung-kiosk.jpg

Οι αποκλειστικές λύσεις New Kiosk και Flip Pro προσφέρουν βελτιωμένη συμβατότητα συσκευής

Η Samsung ανακοινώνει, ακόμα, το τελευταίο μοντέλο «Samsung Kiosk» με έκδοση Windows (KMC-W). Εκτός από το υπάρχον μοντέλο που λειτουργεί με Tizen (OS), η έκδοση Windows «Samsung Kiosk» είναι συμβατή με το λειτουργικό σύστημα Windows 10 IoT Enterprise, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες.

Το νέο μοντέλο Kiosk έρχεται με επεξεργαστή 11ης γενιάς Intel Core Processor. Είναι εξοπλισμένο με 8GB DRAM και 256GB SSD, παρέχοντας γρήγορη επεξεργασία και άφθονο χώρο αποθήκευσης για να καλύψει τις ταχέως εξελισσόμενες απαιτήσεις της βιομηχανίας, εκτός από τους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, της φιλοξενίας και του λιανικού εμπορίου.

Η εταιρεία θα ανακοινώσει επίσης μια νέα λύση, αποκλειστικά για την οθόνη «Samsung Flip», καλύπτοντας τη ζήτηση τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των επιχειρήσεων να συνδέονται με διάφορες συσκευές ταυτόχρονα. Η λύση αυτή επιτρέπει στους χρήστες να φέρουν το περιεχόμενο ή τις εφαρμογές του υπολογιστή τους στην οθόνη Flip συνδέοντας τις δύο συσκευές μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν το περιεχόμενο που έχουν πάρει από τον υπολογιστή τους στην οθόνη Flip και να το μοιραστούν σε πραγματικό χρόνο. Η νέα λύση βελτιώνει τη χρηστικότητα για απομακρυσμένη εργασία και παρέχει ένα απρόσκοπτο περιβάλλον εργασίας, επιτρέποντας στους χρήστες να βελτιστοποιούν και να χρησιμοποιούν την οθόνη για να συνδέονται με άλλες οθόνες συσκευών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Lenovo Legion Slim: Η νέα γενιά gaming laptops της εταιρείας

24 Μαρτίου 2023 Techgear Team

H Lenovo παρουσίασε την 8η γενιά φορητών υπολογιστών Lenovo Legion Slim που προσφέρει ελευθερία και ευελιξία. Κατασκευασμένη για να δώσει την ισχύ που χρειάζονται για να συντρίψουν τους αντιπάλους τους, η σειρά...

AGON AG325QZN: Νέα gaming οθόνη 32'' QHD με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 240Hz

23 Μαρτίου 2023 Techgear Team

Η AGON by AOC ανακοίνωσε το λανσάρισμα του επόμενου μοντέλου στη σειρά gaming οθονών AGON 5. Η οθόνη των 31,5’’ (80 εκ. διαγώνιο) AGON AG325QZN/EU, διαθέτει Fast VA panel, το οποίο μπορεί να λειτουργεί με ...

Samsung Odyssey Universe: Μια νέα εμπειρία gaming εμπνευσμένη από τη σειρά οθονών Odyssey

23 Μαρτίου 2023 Techgear Team

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Odyssey Universe, ενός νέου ειδικά διαμορφωμένου χάρτη που δημιουργήθηκε για τους gamers στο Fortnite , βασισμένου στην κορυφαία σειρά οθονών Odyssey της Samsung. Το ...

Phlips Evnia: Δύο νέες εντυπωσιακές οθόνες για απαιτητικούς gamers

20 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

Εμπλουτίζοντας τον κόσμο του gaming με την παρουσία της και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, η νέα σειρά οθονών Evnia της Philips παρουσίασε το τελευταίο της μοντέλο. Η νέα οθόνη Philips Evnia 34M2C8600 παρέχει ...

AOC P3: Η νέα σειρά οθονών με USB-C και ενσωματωμένη webcam

26 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Η AOC ανακοινώνει την νέα επαγγελματική σειρά P3, με επτά νέες οθόνες σε τρία διαφορετικά μεγέθη (24’’/ 60,4 εκ. 24P3CW, 24P3CV και 24P3QW, 27″/68.6 εκ. Q27P3CW, Q27P3CV και Q27P3QW, και την ultrawide 34″/86.4 ...

Samsung Odyssey Neo G7 43": Το πρώτο Mini-LED Flat Gaming Monitor

26 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Η Samsung ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Odyssey Neo G7 (όνομα μοντέλου: G70NC), του πρώτου επίπεδου μοντέλου Mini-LED της εταιρείας, προσθέτοντας έναν νέο παράγοντα μορφής στην κορυφαία στον κλάδο ...

Νέες οθόνες Dell UltraSharp για μέγιστη παραγωγικότητα

26 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Ανεξάρτητα από το πού εργάζεστε, η τεχνολογία παραμένει βασικό στοιχείο για τη διευκόλυνση παραγωγικών και συνεργατικών εμπειριών των εργαζομένων. Στο επίκεντρο βρίσκεται η εμπειρία χρήσης υπολογιστή που ...

Philips Evnia 27M2C5500W: Επαναπροσδιορίζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού

19 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Οι σημερινοί παίκτες έχουν πιο υψηλές προσδοκίες από ποτέ. Αναζητούν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία που διεγείρει τις αισθήσεις τους και τους επιτρέπει να απολαύσουν την πλήρη έκσταση του παιχνιδιού. Θέλουν...

Δύο ολοκαίνουργιες επαγγελματικές οθόνες Philips 40 ιντσών είναι εδώ

11 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, οι επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο θέτουν αναμφίβολα φιλόδοξους στόχους για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Επιδιώκοντας να παρέχει στους χρήστες λύσεις σχεδιασμένες για να ...

Νέα πανίσχυρα laptops και οθόνες για gaming από την Acer [CES 2023]

05 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Η Acer ανακοίνωσε στο CES 2023 δύο πανίσχυρα Predator Helios gaming laptops και ένα ζευγάρι gaming οθονών Predator. Τα laptop διαθέτουν ολοκαίνουργια σχεδίαση με μεγέθη οθόνης 16 ιντσών και 18 ιντσών, τους ...

Loader
please wait
techgear_icon