Samsung One UI: Άνοιξε η beta για τα Galaxy S9/S9+, δείτε τα πρώτα screenshots

Η Samsung δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των Galaxy S9/S9+ να δοκιμάσουν τη beta έκδοση του νέου περιβάλλοντος χρήσης One UI, το οποίο βασίζεται στο Android 9.0 Pie και αναμένεται επίσημα στις αρχές του 2019. Χάριν σε αυτό το άνοιγμα μας έρχονται διάφορες πληροφορίες και screenshots που μας δίνουν μια πρώτη εικόνα.

Παρατηρούμε ότι τα διάφορα στοιχεία είναι αρκετά μεγαλύτερα και πιο διασκορπισμένα, για ένα πιο καθαρό περιβάλλον χρήσης, ενώ πολλά από αυτά έχουν τοποθετηθεί στα 2/3 της οθόνης για να είναι εύκολα προσβάσιμα όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή με ένα χέρι, ενώ το υπόλοιπο 1/3 αφορά καθαρά την θέαση περισσότερου περιεχόμενου.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι το μοδάτο dark mode, το οποίο καλύπτει όλο το περιβάλλον χρήσης, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις τα εικονίδια διατηρούν τα χρώματα τους με περισσότερη ένταση στο γκρι, λευκό και μπλε χρώμα.

Όσο προχωρούν οι δοκιμές από τους...μπετατζήδες, θα μας έρχονται και περισσότερες πληροοφορίες για την εμφάνιση και τις λειτουργίες του. Μη ξεχνάτε ότι πρόκεται για beta, επομένως, πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι την κυκλοφορία του One UI.

[via]

Loading