Samsung: Πούλησε περισσότερα από 10 εκατ. τεμάχια των Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3!

Η Samsung ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του επόμενου Unpacked Event για την παρουσίαση των Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 και μετά από λίγες ώρες πήρε την σκυτάλη ο επικεφαλή του τμήματος Samsung MX Business για να δώσει περισσότερα στοιχεία για την πορεία της εταιρείας στην κατηγορία των foldables.

Συγκεκριμένα, ο TM Roh αποκάλυψε ότι τα Z Fold3 και Z Flip3 πούλησαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια τεμάχια, με το 70% των αγοραστών να δείχνουν προτίμηση για το clamshell Flip3. Η αύξηση στις πωλήσεις σε σύγκριση με το 2020 είναι πάνω από 300% και γι’ αυτό ο TM Roh κάνει λόγο για την εδραίωση της κατηγορίας των foldables στην συνείδηση των καταναλωτών.

Στο επερχόμενο Unpacked Event της 10ης Αυγούστου 2022 θα δείτε ότι η επίδραση των καινοτομιών μας δεν αποτελεί απλά απόδειξη των δυνατοτήτων της τεχνολογίας. Θα δείτε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν εταιρεία. Για μια ακόμη φορά εμπνευστήκαμε από την πιο σημαντική πηγή, τους χρήστες των συσκευών Galaxy, για να θέσουμε νέα όρια του τι είναι εφικτό.
Δεν μπορώ να περιμένω για να σας δείξω τις δυνατότητες των νέων Samsung Galaxy foldables ως τα απόλυτα εργαλεία για την παραγωγικότητα και την προσωπική έκφραση. Τώρα μπορείτε να κάνετε περισσότερα απ’ ό,τι φανταζόσασταν χρησιμοποιώντας μόνο μία συσκευή.

Αρκετά φιλόδοξος ο TM Roh, παρά το γεγονός ότι οι διαρροές για τα Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 δεν μας έχουν δείξει τρομερές διαφορές σε σύγκριση με την προηγούμενη, πολύ επιτυχημένη γενιά τους.

[Samsung]

Loading