Samsung: Δεν θα συμμετέχει στην IFA 2020 λόγω της πανδημίας

Η IFA Berlin 2020 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί κανονικά στις αρχές Σεπτεμβρίου (4-9) στο Βερολίνο, αλλά θα είναι ανοικτή μόνο για δημοσιογράφους και όχι για το κοινό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι να δούμε ποιες εταιρείες θα δώσουν το παρών, διότι ήδη έρχονται αναφορές από τη Νότια Κορέα πως η Samsung δεν θα είναι μία από αυτές.

Η εταιρεία λαμβάνει μέρος στις IFA από το 1991 και θα είναι σίγουρα ένα αρκετά μεγάλο πλήγμα για την έκθεση η απουσία της, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει τα δικά της Unpacked Events για να παρουσιάζει τα κορυφαία προϊόντα της. Μη ξεχνάμε, όμως, ότι η IFA δεν αφορά αποκλειστικά τον χώρο του mobile, καθώς καλύπτει το ευρύτερο φάσμα της τεχνολογίας, και η Samsung παραδοσιακά μισθώνει ένα από τα μεγαλύτερα (και πιο εντυπωσιακά) περίπτερα.

Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών του 2020, η απόφαση της Samsung να μη συμμετέχει σε μεγάλες εκθέσεις είναι απόλυτα λογική και μένει να δούμε ποιοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της. Άλλωστε, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση των Samsung Galaxy Note 20 και Galaxy Fold 2 στις αρχές Αυγούστου σε ξεχωριστό Unpacked Event.

[via]

Loading