Πρόσβαση σε laptop και smartphone απευθείας από τις Samsung Smart TVs του 2019!

Η Samsung ανακοίνωσε ότι οι Smart TVs που θα κυκλοφορήσουν από το 2019 και έπειτα θα περιλαμβάνουν τη λειτουργία "Remote Access", η οποία θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαχειρίζονται και να βλέπουν συμβατές εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή, το laptop, το smartphone ή το tablet τους απευθείας στην τηλεόραση τους.

Ουσιαστικά, ο χρήστης θα έχει πρόσβαση στις προαναφερθείσες συσκευές από την τηλεόραση του: μέσω δικτύου IP για τα desktops και μέσω WiFi για τα laptops, smartphones και tablets. Για παράδειγμα, θα μπορείς να συνδέσεις πληκτρολόγιο και mouse στην Samsung Smart TV και θα έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή που βρίσκεται στο δωμάτιο σου. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια που "τρέχουν" στον υπολογιστή σου αλλά προβάλλονται στην τηλεόραση, ενώ θα υπάρχει και web browser based cloud υπηρεσία για διαχείριση εγγράφων.

Η Samsung δεν αναφέρει στην ανακοίνωση της ποιες εφαρμογές και προγράμματα θα είναι συμβατά με το Remote Access, αλλά φανταζόμαστε ότι σταδιακά θα υποστηρίζονται ολοένα και περισσότερα.

[Samsung]

Loading