Νέες SUHD TVs από τη Samsung και ψυγείο με οθόνη αφής 21.5'' [CES 2016]

2016-SUHD-TV_Main

Η Samsung αποκάλυψε την εντυπωσιακή νέα σειρά SUHD τηλεοράσεων, που διαθέτει ασύγκριτη ποιότητα εικόνας με οθόνη Quantum dot, καθώς και τον πρώτο παγκοσμίως κυρτό σχεδιασμό, χωρίς πλαίσιο. Πρόκειται για έναν όμορφο σχεδιασμό από κάθε οπτική γωνία. Επιπλέον, η νέα σειρά SUHD τηλεοράσεων προσφέρει την πιο έξυπνη εμπειρία χρήσης, η οποία διευκολύνει τους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο ψυχαγωγίας από μία μόνο συσκευή.

Οι Samsung SUHD TVs του 2016 διαθέτουν τη μοναδική στον κόσμο 10-bit Quantum dot οθόνη, χωρίς κάδμιο, η οποία προσφέρει την πλέον ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, εκπληκτική φωτεινότητα, εξαιρετική αντίθεση και τα πιο ζωντανά χρώματα, που έχει προσφέρει ποτέ η Samsung. Η Quantum dot οθόνη αποτελεί το μέλλον της τεχνολογίας οθονών. Μετατρέπει το φως σε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα του ορατού φάσματος, χωρίς παραμόρφωση, και χωρίς να υποβαθμίζει το επίπεδο φωτεινότητας, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης στους καταναλωτές, ανεξάρτητα από το περιβάλλον φωτισμού.

Αυτή την χρονιά, όλες οι Samsung SUHD τηλεοράσεις θα διαθέτουν τη δυνατότητα να παρέχουν μία premium HDR (high dynamic range) εμπειρία με minimum 1,000 nit HDR για ακόμη πιο υψηλό επίπεδο αντίθεσης ανάμεσα στις φωτεινές και τις σκοτεινές εικόνες. Επιπλέον, η νέα τεχνολογία Ultra Black μειώνει σημαντικά την αντανάκλαση του φωτός, ενισχύοντας την ποιότητα της εικόνας με ελάχιστη αντανάκλαση.

Με λειτουργικό σύστημα Tizen, οι Samsung Smart TVs του 2016 διευκολύνουν τους καταναλωτές να ανακαλύψουν και να έχουν πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο και υπηρεσίες, από τηλεοπτικά προγράμματα έως παιχνίδια και πληροφορίες προγραμμάτων, από μία μόνο συσκευή. Με τη νέα Samsung Smart TV δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη για πολλά τηλεχειριστήρια. Η Samsung Smart TV αναγνωρίζει αυτόματα το είδος του set-top box, την κονσόλα παιχνιδιών, το OTT box ή το σύστημα home theater, το οποίο είναι συνδεδεμένο στην τηλεόραση. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν όλες τις εξωτερικές συσκευές με το τηλεχειριστήριο Smart Control - χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση.

Όλες οι SUHD TVs του 2016 θα διαθέτουν IoT τεχνολογία, η οποία έχει αναπτυχθεί από τη Samsung σε συνεργασία με τη SmartThings. H SUHD TV μπορεί να συνδεθεί και να ελέγχει περισσότερες από 200 συσκευές, συμβατές με τη SmartThings. Από το να δει κανείς ποιος χτυπάει το κουδούνι, να κλειδώσει τις πόρτες έως και να ανάψει τα φώτα – όλα αυτά από την τηλεόραση.

Επιπλέον, η Samsung παρουσίασε τις πιο πρόσφατες προσθήκες στις σειρές προϊόντων ήχου, συμπεριλαμβανομένης της ηχομπάρας HW-K950. Η HW-K950 είναι η πρώτη ηχομπάρα της εταιρείας, που θα προσφέρει Dolby Atmos Cinema ήχο και η πρώτη στον κλάδο, που θα περιλαμβάνει δύο ασύρματα πίσω ηχεία συμβατά με την τεχνολογία Dolby Atmos. Το πλήρες πακέτο της HW-K950 προσφέρει απίστευτο ήχο 5.1.4 καναλιών.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο Ultra HD Blu-ray Player, το UBD-K8500 συμβατό με HDR, το οποίο προσφέρει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση και 64 φορές πιο υψηλή αποτύπωση χρωμάτων από τα παραδοσιακά Blu-ray players. Σε συνδυασμό με την Samsung SUHD TV με οθόνη Quantum dot, το νέο UHD Blu-ray player προσφέρει πρωτόγνωρο επίπεδο ποιότητας εικόνας για το σπίτι. Η ενσωματωμένη τεχνολογία upscaling του UBD-K8500 ενισχύει την ποιότητα εικόνας από τους κλασικούς δίσκους Blu-ray και τα DVDs. Επιπλέον οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν και CDs.

samsung_family_hub

Έξυπνες οικιακές συσκευές που μεταμορφώνουν την κουζίνα σας

Η Samsung παρουσίασε, επίσης, το νέο ψυγείο Family Hub - μία νέα κατηγορία τεχνολογίας IoT που εφαρμόζεται στις οικιακές συσκευές και βοηθά τις οικογένειες να συνδέονται, ενώ παρέχει νέους τρόπους διαχείρισης, αγοράς και προετοιμασίας του φαγητού. Κεντρικό κομμάτι του αποτελεί η οθόνη αφής 21.5” Full HD LCD, η οποία λειτουργεί ως το ψηφιακό κέντρο ελέγχου για το συνδεδεμένο σπίτι, συνδυάζοντας απαράμιλλες επιδόσεις με ασυναγώνιστη τεχνολογία που δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν σε ένα ψυγείο.

Οι βασικές δυνατότητες του Family Hub περιλαμβάνουν:

  • Βελτιωμένη Διαχείριση των Τροφίμων: Τρεις ενσωματωμένες κάμερες παίρνουν φωτογραφίες του εσωτερικού του ψυγείου κάθε φορά που η πόρτα του κλείνει, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να βλέπουν, ανά πάσα στιγμή, τι έχουν στο ψυγείο τους, μέσω του smartphone τους, από όπου και αν βρίσκονται. Η Samsung, επίσης, ξεκίνησε συνεργασία με την MasterCard για να προσφέρει μία απρόσκοπτη εμπειρία online αγορών, μέσω του ψυγείου Family Hub. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή στην οθόνη αφής του ψυγείου, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν εύκολα και να αγοράσουν πράγματα από πλήθος καταστημάτων, απευθείας από την κουζίνα τους, αξιοποιώντας μία εύκολη διαδικασία αγοράς που δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες οι οποίες έχουν εκδοθεί στις ΗΠΑ.
  • Κέντρο Επικοινωνίας για την Οικογένεια: Το ψυγείο Samsung Family Hub προσφέρει τη δυνατότητα στην οικογένεια να γράφει σημειώσεις, να αναρτά φωτογραφίες, να μοιράζεται το πρόγραμμά της ή ζωγραφιές πάνω στην οθόνη αφής του ψυγείου ή μέσω του smartphone τους αν βρίσκονται εκτός σπιτιού.
  • Χρήση τεχνολογίας IoT: Ως ένα προϊόν της Samsung που είναι συνδεδεμένο, το ψυγείο Family Hub είναι μία πραγματικά δυναμική και εξελίξιμη πλατφόρμα που αξιοποιεί τη δύναμη της Samsung στις υπηρεσίες IoT. Για παράδειγμα, οι καταναλωτές θα μπορούν να ελέγχουν αν όλες οι πόρτες του σπιτιού τους είναι κλειδωμένες, αλλά και να σβήνουν τα φώτα κατευθείαν από την οθόνη του Family Hub.
  • Συνδεδεμένη Διασκέδαση: Με τα ενσωματωμένα ηχεία του ψυγείου Family Hub, οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν stream την αγαπημένη τους μουσική υπηρεσία ή τηλεοπτικό περιεχόμενο από τις Samsung Smart τηλεοράσεις τους απευθείας στην οθόνη αφής, καθώς και να συνδέονται με τα δικά τους Bluetooth ηχεία.

samsung_family_hub_1

Loading