Samsung The Terrace: Η 4K QLED TV της εταιρείας για εξωτερικούς χώρους!

Η Samsung επεκτείνει τη γκάμα των lifestyle τηλεοράσεων της με τη νέα σειρά The Terrace. Πρόκειται για 4K QLED TVs που προορίζονται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, μιας και το panel τους προσφέρει φωτεινότητα υψηλότερη από 2000nits, ενώ η κατασκευή τους είναι πιστοποιημένη στο πρότυπο IP55 για προστασία από νερό και σκόνη.

Η Samsung The Terrace θα κυκλοφορήσει σε τρία μεγέθη (55’’, 65’’, 75’’) και προσφέρει όλα όσα γνωρίζουμε από τις άλλες QLED TVs της εταιρείας, όπως τεχνολογίες Quantum HDR, Direct Full Array 16X local dimming, Quantum Dot και AI-enhanced 4K upscaling. Σημαντική, επίσης, και η τεχνολογία anti-reflection που βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα υπό το φως του Ήλιου.

samsung-the-terrace-soundbar.jpg

Μαζί με την τηλεόραση εξωτερικού χώρου, η εταιρεία ανακοίνωσε και την αντίστοιχη soundbar, Samsung The Terrace Soundbar, που είναι επίσης πιστοποιημένη στο πρότυπο IP55.

Η Samsung The Terrace θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου αρχικά στις ΗΠΑ σε τιμές $3455 (55’’), $4999 (65’’) και $6499 (75’’), ενώ η The Terrace Soundbar θα είναι διαθέσιμη στα $1199,99. Αργότερα θα τα δούμε και στην Ευρώπη, με την αρχή να γίνεται από Γερμανία και Αυστρία.

Photo Gallery

Loading