up_icon
Home Cinema Samsung

Η Samsung το "τερματίζει" με τη νέα The Wall Luxury που φτάνει έως 292'' με ανάλυση 8K!

13 Ιουνίου 2019 Yannis Elpidis

Η Samsung το "τερματίζει" με τη νέα The Wall Luxury που φτάνει έως 292'' με ανάλυση 8K!

Η Samsung ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία της οθόνης The Wall Luxury στην έκθεση InfoComm 2019 στο Ορλάντο, Φλόριντα (Η.Π.Α.). Η τελευταία έκδοση της The Wall, της διάσημης αρθρωτής Micro LED οθόνης της Samsung, μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος και αναλογία εικόνας, για να εμπλουτίσει την εσωτερική διακόσμηση κάθε χώρου. Η οθόνη The Wall Luxury προσφέρει εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, διασφαλίζοντας πως οι καταναλωτές θα απολαύσουν κορυφαία εικόνα στην άνεση του σπιτιού τους.

Επιπρόσθετα, στην InfoComm 2019 παρουσιάζονται οι τελευταίες καινοτομίες στις τεχνολογίες προβολής, όπως το MagicINFO 7 με Analytics Solution που βασίζεται σε Τεχνητή Νοημοσύνη, το νέο Flip 65’’ και η σήμανση QLED 8K.

The Wall Luxury: Απολαύστε το μεγαλείο από την άνεση του σπιτιού σας

Η Samsung παρουσιάζει την πολυτελή έκδοση της The Wall, της επαναστατικής Micro LED, μεγάλου μεγέθους, αρθρωτής οθόνης. Ιδανική ακόμα και για τα πιο φωτεινά σημεία μιας πολυτελούς κατοικίας, η The Wall Luxury μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα εύρος μεγεθών και αναλογίας εικόνας, από 73’’ με 2Κ ανάλυση μέχρι 292’’ με 8Κ ανάλυση. Με πάχος μικρότερο από 30χιλ., ο λεπτός σχεδιασμός χωρίς όρια (bezel-less) σε συνδυασμό με τα προσαρμόσιμα διακοσμητικά πλαίσια, επιτρέπουν στην οθόνη να εναρμονιστεί φυσικά στον χώρο, ενισχύοντας την επιθυμητή ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος.

Η The Wall Luxury θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Ιούλιο του 2019 και θα προσφέρει μια νέα επιφάνεια διεπαφής και εμπειρία χρήσης. Ως αποτέλεσμα ερευνών για τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις των στοχευόμενων καταναλωτών, το νέο μοντέλο δεν εξασφαλίζει απλώς ποιοτική προβολή αλλά παρέχει εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Ένα προσαρμόσιμο διακοσμητικό πλαίσιο ενισχύει την οθόνη και διαβεβαιώνει πως θα ταιριάξει σε κάθε χώρο. Χάρη στις 100.000 ώρες χρόνου ζωής και στις αυτοεκπεμπόμενες διόδους, η The Wall είναι σχεδιασμένη για να μην απενεργοποιείται ποτέ αλλά να μετατρέπεται σε έναν ψηφιακό καμβά που θα συμπληρώνει τον εσωτερικό χώρο και τη διάθεση του χρήστη. Όταν η οθόνη αδρανοποιείται, η λειτουργία Ambient Mode μπορεί να προβάλλει μια πληθώρα έργων τέχνης, από ζωγραφιές, φωτογραφίες και βίντεο μέχρι προσαρμόσιμες εικόνες με ψηφιακό πλαίσιο, για να ικανοποιήσει κάθε χρήστη.

Η οθόνη The Wall Luxury είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό ΑΙ ποιότητας εικόνας, τον Quantum Processor Flex. Έτσι παρέχεται βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας σε κάθε σκηνή, ανεξαρτήτως της μορφής της αρχικής πηγής. Ο Quantum Processor Flex είναι ένας μηχανισμός ποιότητας εικόνας που βασίζεται σε μηχανές εκμάθησης και αναλύει εκατομμύρια δεδομένα εικόνας για να βαθμονομήσει αυτόματα την αρχική χαμηλή ανάλυση σύμφωνα με την ανάλυση της αρθρωτής οθόνης.

Είτε πρόκειται για θέαση ταινίας, μεγάλου αθλητικού γεγονότος ή ακόμα και για gaming χρήση, η ΑΙ αναβάθμιση, η τεχνολογία Quantum HDR με κορυφαία φωτεινότητα 2.000 nits και η αναλογία βίντεο 120Hz παρέχουν μια πλούσια και κορυφαία εμπειρία. Για να ενισχύσει τα εικαστικά της οθόνης, η Samsung συνεργάστηκε με κορυφαίους παρόχους οικιακής ψυχαγωγίας και αυτοματισμών. Μεταξύ των οποίων οι Harman Luxury Audio και Steinway Lyngdorf για λύσεις ήχου, οι Control4, Crestron και Savant για λύσεις οικιακού αυτοματισμού και οι Domotz, Ihiji και OrvC για λύσεις απομακρυσμένου ελέγχου.

MagicINFO 7 με AI-Based Analytics: Η σήμανση μετατρέπεται σε τεχνογνωσία

Το MagicINFO 7 της Samsung είναι ένας πανίσχυρος μηχανισμός διαχείρισης περιεχομένου και συσκευών για κάθε τύπο έξυπνης σήμανσης, που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν, να προγραμματίσουν και να προβάλλουν, με ευκολία, περιεχόμενο σε ένα δίκτυο σήμανσης, ενώ παρέχουν πληροφορίες που ενισχύουν την επαγγελματική τεχνογνωσία, μέσω συλλογής και ανάλυσης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις μιας επιχείρησης.

Η αγορά της εμπορικής προβολής αλλάζει ταχύτατα, αυξάνοντας τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων για προσαρμόσιμο περιεχόμενο. Το MagicINFO Analytics, που λειτουργεί με Brightics AI, μετατρέπει τις οθόνες σε πλατφόρμα που παράγει επιχειρησιακή γνώση. Επιτρέπει, έτσι, στους χρήστες να βελτιστοποιήσουν και να αυτοματοποιήσουν τις προωθητικές ενέργειες και τις καμπάνιες στα καταστήματα, βασισμένοι σε δεδομένα που προκύπτουν σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας το MagicINFO Analytics, στελέχη του μάρκετινγκ μπορούν να αναλύσουν μεγάλα δεδομένα και καταναλωτική συμπεριφορά εντός των καταστημάτων για να προβάλλουν πιο σχετικό περιεχόμενο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των καταναλωτών. Το MagicINFO Analytics προσφέρει, επίσης, ουσιαστικές αναφορές απόδοσης.

Στην InfoComm 2019, η Samsung έχει δημιουργήσει έναν αποκλειστικό χώρο εμπνευσμένο από την αγορά για να επιδείξει τις πολλαπλές λειτουργίες και τα οφέλη της πανίσχυρης λύσης ανάλυσης δεδομένων MagicINFO. Στο περίπτερο, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν και για τα εργαλεία Rule Manager, Behavior Sensing και Brightics AI, τα οποία ενισχύουν το συναφές μάρκετινγκ, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τις προσαρμοσμένες δυνατότητες ανάλυσης και δημιουργίας μοντέλου εργασίας. Το MagicINFO 7 υποστηρίζει όλα τα προϊόντα έξυπνης σήμανσης της Samsung και, αρχές γενομένης το 2019, θα ενσωματώνεται στην κορυφαία σήμανση QLED 8Κ. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι χρήστες θα ωφεληθούν πλήρως από την εν λόγω προηγμένη τεχνολογία, η οποία αναμένεται να βελτιώσει την διάδραση των καταναλωτών, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Νέο 2019 Flip 65’’: Ψηφιακό flipchart για ενισχυμένη συνεργασία

Σε συνέχεια του επιτυχημένου μοντέλου 55’’, το νέο Flip 65” είναι η καινούρια προσθήκη στη σειρά ψηφιακών flipcharts της Samsung, που προσφέρει αυξημένες δυνατότητες συνεργασίας σε μια εύκολη στην πλοήγηση οθόνη. Πρωτοεμφανιζόμενη στην InfoComm 2019 και διεθνώς διαθέσιμη από τον Ιούλιο, το μοντέλο 65’’ διαθέτει μια γκάμα νέων λειτουργιών και την ταχύτερη διαδραστική οθόνη αφής στον κόσμο- επιτρέποντας στις ομάδες να συνεργαστούν εξυπνότερα, ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά.

Η μεγαλύτερη οθόνη 65 ιντσών καθιστά την οθόνη πιο εύχρηστη και είναι μια ιδανική λύση για μεγάλες αίθουσες συνεδριάσεων που απαιτούν μεγάλες επιφάνειες προβολής. Για αυτό το μοντέλο, η Samsung παρουσίασε το No Gap Wall Mount, εξαλείφοντας τον πλεονάζοντα χώρο μεταξύ του προϊόντος και του τοίχου, καθιστώντας την οθόνη πιο ελκυστική αισθητικά, ανεξαρτήτως της γωνίας θέασης.

Η Samsung προσφέρει, πλέον, μια προηγμένη ψηφιακή εμπειρία, κάνοντας πραγματικότητα τη μετάβαση από το αναλογικό στο ψηφιακό. Οι λειτουργίες Note Layer και Merge to Roll δημιουργούν ένα πλήρως διαδραστικό πίνακα, ενώ η λειτουργία Brush αναγνωρίζει μια μεγάλη ποικιλία κεφαλών πινέλων, εξασφαλίζοντας πως οι χρήστες μπορούν να παράγουν τις εικόνες που επιθυμούν με μια κίνηση, παρόμοια με εκείνη του αληθινού πινέλου. Οι λειτουργίες ακουαρέλας (υδατογραφίας) και ελαιογραφίας επιτρέπουν διαφορετικά στυλ και υφές, ενώ οι δυνατότητες μίξης χρωμάτων δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μια πλήρη παλέτα ζωηρών χρωμάτων. Τέλος, οι προηγμένες τεχνικές δυνατότητες, όπως η σύνδεση με το cloud και δημοφιλείς συνεργασίες με cloud εργαλεία, όπως τα Office365, OneDrive και Remote Desktop καθώς και η απομακρυσμένη διαχείριση, επιτρέπουν στους χρήστες να συνεργαστούν πέρα από το Flip, ακόμα και από διαφορετικές, πολλαπλές τοποθεσίες.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε στην InfoComm 2019, η Samsung και η Cisco αποκάλυψαν την επόμενη φάση της στρατηγικής συνεργασίας τους για τη βελτίωση των σύγχρονων χώρων εργασίας. Ενσωματώνοντας την κορυφαία 4K UHD SMART σήμανση της σειράς QMR της Samsung με το Cisco Webex Room Kit Mini, οι ομάδες που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω βίντεο και να απολαύσουν μια εμπειρία υψηλής ποιότητας. Ο συνδυασμός παρέχει, ακόμα, μια εμπειρία plug and play, που έχει σχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί για μικρότερους χώρους συναντήσεων, που φιλοξενεί από τρία ως έξι άτομα, για μια πραγματική εμπειρία «του κουτιού». Επιπλέον, το νέο Flip 65” της Samsung είναι η πρώτη διαδραστική οθόνη που θα ενσωματωθεί στην αναβαθμισμένη έκδοση του Webex Room Kit Series της Cisco, η οποία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Ο συνδυασμός θα επιτρέψει τη δημιουργία Webex από κοινού στο Samsung Flip 65” και θα μεταφέρει μια ιδέα από το ένα δωμάτιο, οπουδήποτε στον κόσμο, μέσω μιας αδιάκοπης, αμφίδρομης επικοινωνίας.

QLED 8K Σήμανση: Η υψηλότερη σήμανση σε ανάλυση στην αγορά θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Σεπτέμβριο

Σε συνέχεια της παρουσίασης της οθόνης σήμανσης 82” QLED 8K στην ISE 2019 στο Άμστερνταμ, η Samsung ανακοίνωσε την παγκόσμια διαθεσιμότητα της οθόνης και τη διεύρυνση της σειράς με την αποκάλυψη του μοντέλου 98’’. Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο από τον Σεπτέμβριο του 2019. Η QLED 8K της Samsung συνδυάζει την υψηλότερη ανάλυση της αγοράς με τεχνολογία αναβάθμισης με τεχνητή νοημοσύνη που τροφοδοτείται από επεξεργαστή Quantum στα 8Κ. Η εκπληκτική ποιότητα εικόνας, με 100% ένταση χρώματος και μέγιστη φωτεινότητα τα 4.000 nits, δίνει ζωή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, προσελκύοντας την προσοχή των καταναλωτών. Με λεπτή οθόνη, και μίνιμαλ σχεδιασμό που εναρμονίζεται τέλεια με κάθε καταναλωτικό περιβάλλον, σε κάθετη ή οριζόντια διάταξη, η οθόνη σήμανσης QLED 8K προσφέρει μια νέα δυνατότητα, επόμενης γενιάς, στον κλάδο της επαγγελματικής προβολής.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Κορυφαία πιστοποίηση για το «τέλειο μαύρο» των OLED panels της LG

11 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

H LG Electronics υποδέχεται με ενθουσιασμό την πιστοποίηση “Perfect Black” που έλαβαν τα OLED panel των οθονών της, τα οποία ξεχώρισαν με την κορυφαία τους απόδοση επιτυγχάνοντας τέλεια επίπεδα μαύρου σε ...

FIFA World Cup 2022 με τις ηχομπάρες της Creative

21 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, προσφέρουν πάντα συναρπαστικό θέμα και οι περισσότεροι οπαδοί τα παρακολουθούν από το σπίτι. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση ένα απλό ...

Apple TV 4K: Επίσημα η νέα έκδοση με A15 Bionic και HDR10+

19 Οκτωβρίου 2022 Christos Elpidis

Η Αpple ανακοίνωσε επίσημα το νέας γενιάς Apple TV 4K, το οποίο έρχεται με επεξεργαστή A15 Bionic, υποστήριξη HDR10+ και ανανεωμένο τηλεχειριστήριο με άμεση πρόσβαση στον ψηφιακό βοηθό Siri, ενώ η τιμή ...

webOS Hub: Η αναβαθμισμένη έκδοση του webOS της LG για έξυπνες τηλεοράσεις

07 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η LG έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην πλατφόρμα έξυπνων τηλεοράσεων με την πρόσφατη κυκλοφορία του webOS Hub της, μια αναβαθμισμένη έκδοση της λύσης webOS της για τρίτους συνεργάτες. Παρέχοντας ...

Xiaomi TV Q2: Η νέα σειρά τηλεοράσεων 4K QLED σύντομα και στην Ελλάδα

05 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η νέα σειρά Xiaomi TV Q2, διαθέσιμη σε τρεις διαστάσεις (50'', 55'' και 65''), προσφέρει στους θεατές εξαιρετική ποιότητα εικόνας με την τελευταία τεχνολογία Quantum Dot Display. Αυτή η high-end τηλεόραση με ...

Sound Blaster Katana V2X: Μικρότερη σε μέγεθος, το ίδιο ισχυρή

28 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Sound Blaster Katana V2X, της νέας gaming ηχομπάρας που προσφέρει τη γνωστή ποιότητα ήχου της σειράς Katana, αλλά έχει επανασχεδιαστεί για να ταιριάζει σε ...

EPSON: Έξι νέοι βιντεοπροβολείς για οικιακό κινηματογράφο, gaming και αθλητικό περιεχόμενο

15 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Epson παρουσίασε έξι νέους κορυφαίους βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου, ιδανικούς για τους λάτρεις των ταινιών, του αθλητικού περιεχομένου και του gaming που αναζητούν μια εντυπωσιακή εμπειρία μεγάλης ...

LG OLEDB26: Μοναδική εμπειρία θέασης με καθηλωτικό ήχο surround

12 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η LG OLEDB26 η νέα «έξυπνη» τηλεόραση της LG βρίσκεται ήδη στα καταστήματα και εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά της και την ποιότητα της εικόνας. Η νέα τηλεόραση προσφέρει απόλυτο μαύρο, ζωντανά χρώματα, ...

LG Gaming Shelf: Όλες οι υπηρεσίες game streaming συγκεντρωμένες στις τηλεοράσεις της LG

05 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η LG εμπλουτίζει την εμπειρία του παιχνιδιού στις τελευταίες της τηλεοράσεις με νέες υπηρεσίες cloud gaming προσφέροντας περισσότερες επιλογές και ένα ανανεωμένο περιβάλλον (User Interface, UI) που διευκολύνει...

LG: Προσφέρει πλέον 5ετή εγγύηση panel για τις LG OLED Z2 και OLED G2

01 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η LG θέλοντας πάντα να ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών της και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παρέχει 5ετή εγγύηση πάνελ για τις LG Premium OLED Z2 και G2. Η 5ετής εγγύηση πάνελ ...

Loader
techgear_icon