Samsung: Προσκαλεί προγραμματιστές να στηρίξουν το Tizen OS και επιβραβεύει με $10.000 το Top 100

samsung_incentive_program_tizen

[Δ.Τ.]

Η Samsung ανακοίνωσε την έναρξη του Προγράμματος Κινήτρων (Incentive Program) για Tizen mobile εφαρμογές, που αποτελεί την πρώτη πρωτοβουλία της Samsung να υποστηρίξει την παγκόσμια κοινότητα των προγραμματιστών Tizen και να επεκτείνει το mobile οικοσύστημα εφαρμογών της. Οι προγραμματιστές καλούνται να υποβάλουν Tizen mobile εφαρμογές και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν $10.000 ή περισσότερα.

Όπως δήλωσε ο Woncheol Chai, Αντιπρόεδρος του Global Product Management του τμήματος Mobile Communications Business στη Samsung Electronics,

"Ως ένας αφοσιωμένος ηγέτης της πλατφόρμας Tizen, προσπαθούμε για το περαιτέρω όφελος, τη διεύρυνση και την εξέλιξη του οικοσύστηματος Tizen. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινά αυτό το νέο πρόγραμμα κινήτρων, το οποίο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη εφαρμογών και θα φέρει τις καλύτερες mobile εφαρμογές στην Tizen κοινότητα, καθώς επίσης θα παρέχει στους πελάτες μία βελτιωμένη mobile εμπειρία"

Το νέο πρόγραμμα θα διαρκέσει από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Οκτώβριο 2017 και μπορούν να υποβάλουν αίτηση προγραμματιστές που αναπτύσσουν mobile εφαρμογές για Tizen, όπως gaming, social και lifestyle εφαρμογές. Κάθε μήνα, κάθε μία από τις 100 κορυφαίες εγκατεστημένες εφαρμογές από το Tizen store και με προ-εγγεγραμμένη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Κινήτρων για Tizen mobile εφαρμογές θα κερδίζει $10.000.*

Μπορούν να συμμετάσχουν εφαρμογές που είναι ήδη διαθέσιμες στο Tizen store, καθώς και νέες εφαρμογές, προκειμένου να κερδίσουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι προγραμματιστές είναι να διασφαλίσουν την εγγραφή των εφαρμογών τους για συμμετοχή στο Πρόγραμμα μέσω του incentive.tizenstore.com. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν να καταθέτουν τις συμμετοχές τους τον Ιανουάριο του 2017. Οι νικητές θα ειδοποιούνται κάθε 10 του μηνός, ξεκινώντας από τις 10 Μαρτίου 2017 μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου 2017.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στο Συνέδριο “NASSCOM Game Developers Conference”, τη μεγαλύτερη συγκέντρωση προγραμματιστών για παιχνίδια στην Ινδία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα κινήτρων, μπορείτε να επισκεφθείτε το incentive.tizenstore.com.

Επίσης οι προγραμματιστές για Tizen μπορούν να έχουν κέρδος με τις εφαρμογές τους χάρη στις mobile διαφημίσεις μέσω του InMobi Ad Software Development Kit (SDK). Οι προγραμματιστές μπορούν να μάθουν περισσότερα και να κατεβάσουν το SDK από το developer.tizen.org.

* Σε περίπτωση που δύο εφαρμογές επιτύχουν τον ίδιο ακριβή αριθμό downloads, η εφαρμογή που εγγράφηκε νωρίτερα θα λάβει το βραβείο των $10.000.

 

Loading