Επίθεση και στη Sega! Διέρρευσαν τα προσωπικά δεδομένα 1.300.000 χρηστών!

Η κατάρα των επιθέσεων από τους hackers από ό,τι φαίνεται δεν έχει τελειωμό. Μετά τις επιθέσεις στο PlayStation Network, τη Nintendo αλλά και τη CIA, αυτή τη φορά σειρά έχει η Sega!

Μέχρι στιγμής η Sega έχει επιβεβαιώσει τη διάρρευση των προσωπικών δεδομένων 1.3 εκατομμυρίων χρηστών, μεταξύ των οποίων ονόματα, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ημερομηνίες γέννησης και κωδικοί (σε κρυπτογραφημένη μορφή).Το μόνο παρήγορο είναι ότι αυτή τη φορά η υποκλοπή δε συμπεριλάμβανε αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Από την περασμένη Πέμπτη το Sega Pass βρίσκεται εκτός λειτουργίας με το εξής μήνυμα να εμφανίζεται στην ιστοσελίδα:

"Η ιστοσελίδα βρίσκεται εκτός λειτουργίας για λόγους βελτίωσης και δεν είναι διαθέσιμη για εγγραφές νέων χρηστών η αλλαγές passwords από τα ήδη υπάρχοντα μέλη".

Ωστόσο, δε δίνονται περαιτέρω πληροφορίες για το πότε θα τεθεί ξανά σε λειτουργία, αλλά ούτε και για τα μέτρα που λαμβάνονται για να βρεθούν οι υπεύθυνοι της επίθεσης.

Η ομάδα hackers LulzSec αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη, αναφέροντας ότι σε αντίθεση με το μίσος που τρέφει για τη Sony, συμπαθεί ιδιαίτερα τη Sega και θα βοηθήσει, μάλιστα, στην καταστροφή των δραστών της επίθεσης!

Loading