Sensible World of Soccer: Επιστροφή στο 2020 με σύγχρονες ομάδες, 4K γραφικά και συνθήματα του...Άρη

Το Sensible World of Soccer είναι ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιράκια όλων των εποχών και ίσως το δημοφιλέστερο μαζί με το Kick Off 2 στις χρυσές εποχές της Amiga, αναβαθμίζεται μετά από σχεδόν 10 χρόνια με νέο mod που προσθέτει τις σύγχρονες ομάδες, τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, νέο σχολιασμό και φυσικά βελτιωμένα γραφικά με υποστήριξη για ανάλυση έως 4K! Επίσης, έχει αλλάξει η χρονιά από 96/97 σε 2020.

Για να παίξει κανείς το νέο mod θα πρέπει να έχει εγκατεστημένο το original παιχνίδι στον υπολογιστή του, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα GOG σε τιμή €5.49 για Windows PC και Linux. Στη συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε το νέο mod από εδώ εντελώς δωρεάν. Μια καλή ευκαιρία για να ξεκολλήσετε από τα σύγχρονα FIFA και PES για να δείτε με τι καίγαμε τις ώρες μας πριν 20-30 χρόνια.

Αφορμή, πάντως, για αυτή τη δημοσίευση δεν ήταν μόνο το νέο mod που φέρνει 4K γραφικά και νέα roster στο παιχνίδι. Πατώντας να δω το παρακάτω video για να τσεκάρω τις αλλαγές, διαπίστωσα ότι κάποιος έχει πραγματικά τρέλα με τον Άρη μας, αρκεί να ακούσετε το σύνθημα της κερκίδας που ξεκινά στο 00:48 μέσα στον αγώνα…

[via]

Loading