Serious Sam Collection: Έρχεται στο Nintendo Switch στις 17 Νοεμβρίου 2020

Μια ακόμη συλλογή θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες για το Nintendo Switch (συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου 2020), το οποίο συνεχίζει ακάθεκτο την τρομερή πορεία του παρά τα “πυρηνικά” όπλα που έχει απέναντι του.

Πρόκειται για το Serious Sam Collection που περιλαμβάνει τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς (Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter και Serious Sam 3: BFE), καθώς και τα expansions The Legend of the Beast και Jewel of the Nile του τελευταίου. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε παιχνίδια της Σιέρας σε κάποια παιχνιδοκονσόλα της Nintendo μετά το Serious Sam Advance που είχε κυκλοφορήσει το μακρινό 2004 για το Game Boy Advance.

Μπείτε στον ρόλο του θρυλικού ήρωα Sam “Serious” Stone και ζήστε μια εκρηκτική εμπειρία σώζωντας τον κόσμο από την εισβολή των εξωγήινων. Από τα ερείπια της Αρχαίας Αιγύπτου μέχρι τη Νότια Αμερική, θα έρθετε αντιμέτωποι με τις ατελείωτες ορδές εχθρών έχοντας στη διάθεση σας ένα ιδιαίτερα ισχυρό οπλοστάσιο που περιλαμβάνει καραμπίνες, lasers, εκτοξευτές πυραύλων, κανόνια και ένα minigun. Αν δεν θέλετε να παίζετε μόνοι σας, βγείτε στον πόλεμο εναντίον της ορδής Mental με έως 16 παίκτες σε online multiplayer ή έως 4 παίκτες σε τοπικό co-op mode.

Υπενθυμίζουμε ότι το Serious Sam 4: Planet Badass κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο για Stadia και Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading