Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, έρχεται το Νοέμβριο με όλα τα DLCs

Η Square Enix ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κυκλοφορήσει μια Definitive Edition για το Shadow of the Tomb Raider, την τελευταία δηλαδή περιπέτεια με ηρωΐδα τη Lara Croft, προσφέροντας στους gamers ένα πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα DLCs του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, το Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition φέρνει και τους επτά τάφους, όλα τα όπλα, όλα τα ενδύματα και όλα τα skills που προστέθηκαν από τους δημιουργούς μετά την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού, καθώς και ένα νέο outfit που θα περαστεί και στους κατόχους του Season Pass εντελώς δωρεάν.

Στο Shadow of the Tomb Raider ολοκληρώνεται η τριλογία που ξεκίνησε το 2013, όταν και έγινε το reboot της σειράς. Στην υπόθεση του παιχνιδιού, η Lara Croft βρίσκεται στην Κεντρική Αμερική σε μια προσπάθεια να σταματήσει την Αποκάλυψη των Μάγιας.

Το Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition θα είναι διαθέσιμο από τις 5 Νοεμβρίου για Windows PC, Mac, Linux, Xbox One και PS4, ενώ θα το δούμε και στη game streaming υπηρεσία Stadia της Google πιθανότατα από την πρεμιέρα της στις 19 Νοεμβρίου 2019.


Loading