Shattered Space: Παράθυρο κυκλοφορίας για το πρώτο expansion του Starfield

Η Bethesda αποκάλυψε επιτέλους το παράθυρο κυκλοφορίας του DLC Shattered Space του Starfield στο Summer Game Fest. Το πρώτο μέρος του DLC για το πιο πρόσφατο open-world RPG της Bethesda θα κυκλοφορήσει το 2024 και θα εισάγει ένα νέο quest με επίκεντρο ένα μυστηριώδες Great Serpant, νέες βοήθειες για τα εξαρτήματα των διαστημόπλοιων, όπλα και βελτιώσεις όσον αφορά την ποιότητα ζωής. Το Shattered Space ανακοινώθηκε πριν από την κυκλοφορία του Starfield και πωλούνταν ως μέρος της Premium Edition του παιχνιδιού αξίας 99,99 δολαρίων που αγόρασαν οι παίκτες πριν από περίπου εννέα μήνες.

Μια μυστηριώδης δύναμη αναδεύεται στην πόλη Dazra, στον κρυμμένο κόσμο του Οίκου Va'Ruun. Ερευνήστε μια τρομακτική κοσμική απειλή, εξερευνήστε έναν νέο πλανήτη και βρείτε μοναδικά όπλα, διαστημικές στολές και εξοπλισμό σε αυτή την ολοκαίνουργια περιπέτεια.

Η ομάδα ανακοίνωσε νέες αλλαγές που κατευθύνονται στο παιχνίδι την Κυριακή και θα εισάγουν νέες τοποθεσίες, εξοπλισμό και bounties. Το Starfield έχει δεχτεί αμέτρητες αλλαγές και βελτιώσεις από την αφοσιωμένη κοινότητα modding, αλλά αυτό το DLC αντιπροσωπεύει τις πιο ουσιαστικές επίσημες αλλαγές στο Starfield από την κυκλοφορία του τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η υποστήριξη της Bethesda για το παιχνίδι μετά την κυκλοφορία του περιορίστηκε σε μια χούφτα ενημερώσεις, οι οποίες επικεντρώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση σφαλμάτων και προβλημάτων απόδοσης.

Loading