Smart Bell: Το θυροτηλέφωνο που ξεγελάει τους διαρρήκτες από ένα 13χρονο αγόρι!

Η έξαρση της εγκληματικότητας που βιώνουμε στις μέρες μας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Κάθε μέρα ακούμε στην τηλεόραση για ληστείες καταστημάτων και διαρρήξεις σπιτιών. Ειδικά στην τελευταία περίπτωση ήρθε να δώσει λύση το "έξυπνο" θυροτηλέφωνο που ακούει στο όνομα Smart Bell και υπόσχεται να ξεγελάσει και τους πιο επικίνδυνους διαρρήκτες!

Smart Bell

Κάθε φορά που κάποιος βρίσκεται στην πόρτα σας και χτυπάει το Smart Bell, αυτό σας καλεί στο κινητό σας τηλέφωνο. Έτσι, μπορείτε να συνομιλήσετε με τον εν δυνάμει διαρρήκτη προσποιούμενος ότι βρίσκεστε μέσα στο σπίτι, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να είστε μίλια μακριά!

Αυτό που πρέπει να προσέξετε αν βρίσκεστε στο εξωτερικό είναι να έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία του roaming, αλλά και να είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε "φουσκωμένους" λογαριασμούς τηλεφώνου.

Αν έχετε ήδη εντυπωσιαστεί με το Smart Bell, ετοιμαστείτε να ακούσετε το καλύτερο μέρος της ιστορίας: εφευρέτης του επαναστατικού αυτού θυροτηλέφωνου που ξεγελάει τους διαρρήκτες είναι ο Laurence Rooks, ηλικίας μόλις 13 χρόνων! Μήπως σας θυμίζει κάτι από την ταινία "Μόνος στο σπίτι";

Αυτή τη στιγμή το 13χρονο αγόρι είναι κατά $250.000 πλουσιότερο, έχοντας πουλήσει 20.000 συσκευές στην εταιρεία επικοινωνιών Commtel Innovate και άλλες 25.000 σε άγνωστη μέχρι στιγμής εταιρεία.

[πηγή ibtimes]

 

 

Loading