Έρχονται τα πρώτα ψηφιακά κυάλια από τη Sony

H Sony παρουσίασε τα πρώτα ψηφιακά κυάλια της με τις ονομασίες Dev-3 και Dev-5, ικανά να τραβήξουν φωτογραφίες 7.1 Mpixels και να καταγράψουν 1080 HD video σε 2D και 3D.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Sony, πρόκειται για τα πρώτα ψηφιακά κυάλια στον κόσμο με δυνατότητα καταγραφής HD video, zoom, autofocus αλλά και το σύστημα σταθεροποίησης  εικόνας Steadyshot.

Τα κυάλια διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία επιτρέπει έως και τρεις ώρες 2D video με μία απλή φόρτιση. Επιπλέον, διαθέτουν φορτιστή για τη μπαταρία, καλώδιο σύνδεσης A/V και USB καλώδιο για σύνδεση με τον υπολογιστή.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων έγκειται στο γεγονός ότι το Dev-5 διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS που επιτρέπει το αυτόματο geo-tag των φωτογραφιών και των video. Εκτός των άλλων, τα δύο μοντέλα έχουν δυνατότητα για 10x οπτικό zoom, με το Dev-5, όμως, να έχει και δυνατότητα ψηφιακού zoom 20x.

Τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Sony από τον ερχόμενο Νοέμβριο, στις τιμές των $1.400 (Dev-3) και $2.000 (Dev 5).

[πηγή mashable]
Loading