Sony HT-AX7: Ένα φορητό Theatre System για καθηλωτικό ήχο σε κάθε χώρο

Η Sony παρουσιάζει το HT-AX7 - ένα Portable Theatre System που προσφέρει έναν νέο τρόπο να απολαμβάνετε ψυχαγωγία με χωρικό ήχο ικανό να γεμίσει οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας. Τοποθετώντας απλά τα τρία ηχεία γύρω σας, μπορείτε να απολαύσετε μια μαγευτική ηχητική εμπειρία όχι μόνο στο σαλόνι σας, αλλά και σε υπνοδωμάτια, μπαλκόνια ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε.

Κινηματογραφικός ήχος οπουδήποτε

Βυθιστείτε σε μια εμπειρία ήχου surround με την τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping της Sony. Η τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping δημιουργεί πολλαπλά «εικονικά» ηχεία μπροστά, πίσω και πάνω από το κεφάλι σας, περικλείοντάς σας με χωρικό ήχο. Μπορείτε να βιώσετε ήχο surround που μοιάζει με την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε κινηματογραφική αίθουσα, τοποθετώντας απλώς τα τρία ηχεία γύρω σας, χωρίς την ανάγκη ειδικών εγκαταστάσεων, όπως η ενσωμάτωση ηχείων στην οροφή.

Το HT-AX7 διαθέτει επίσης τον αλγόριθμο upmixer της Sony, ο οποίος μπορεί να μετατρέψει το στερεοφωνικό σε surround ήχο τριών κατευθύνσεων. Ο upmixer αναλύει τον ήχο σε πραγματικό χρόνο και διαχωρίζει τα μεμονωμένα ηχητικά στοιχεία, αναδιανέμοντάς τα για να δημιουργήσει μια πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Ενεργοποιήστε το εφέ ηχητικού πεδίου για να βιώσετε ένα εφέ που που προσομοιάζει ήχο surround, ακόμη και με περιεχόμενο 2 καναλιών, όπως το περιεχόμενο από υπηρεσίες streaming.

sony-ht-ax7-1.jpg

Πλούσιος ήχος που γεμίζει κάθε δωμάτιο, για την καθημερινότητά σας

Τοποθετώντας τα τρία ηχεία στις γωνίες του δωματίου σας, το HT-AX7 μπορεί να παράγει ήχο που γεμίζει το χώρο και ενισχύει τις καθημερινές σας δραστηριότητες, από τις δουλειές του σπιτιού μέχρι τα πάρτι, κάνοντας την αγαπημένη σας μουσική και το αγαπημένο σας περιεχόμενο ακόμη πιο πλούσια. Με εύκολη εγκατάσταση χωρίς ειδικές ρυθμίσεις, απλά τοποθετήστε τα ηχεία και απενεργοποιήστε το εφέ ηχητικού πεδίου για μια αβίαστη εμπειρία. Με πλήρη ασύρματη συνδεσιμότητα, μπορείτε να το εγκαταστήσετε χωρίς να ανησυχείτε για περίπλοκες διαρρυθμίσεις.

sony-ht-ax7-2.jpg

Εύκολα μεταφερόμενο

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες και ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω της τεχνολογίας Bluetooth®, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το HT-AX7 σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας και να το συνδέσετε με τις αγαπημένες σας συσκευές. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα οικιακού κινηματογράφου που απαιτούν να κάθεστε μπροστά στην τηλεόραση, ο φορητός σχεδιασμός του HT-AX7 σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περιεχόμενο με έναν εντελώς νέο τρόπο: σε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν καλώδια που να διαταράσσουν τη διαρρύθμιση του δωματίου σας. Ο κομψός και ευέλικτος σχεδιασμός του HT-AX7 συνδυάζεται άψογα με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση για μια κομψή και συνεκτική εμφάνιση. Τα αποσπώμενα πίσω ηχεία, με την ελαφριά τους σχεδίαση και τη δυνατότητα μεταφοράς τους με ένα χέρι, μπορούν να τοποθετηθούν άνετα όπου θέλετε.

sony-ht-ax7-3.jpg

Χωρίς φασαρία, μόνο διασκέδαση

Το HT-AX7 είναι επίσης εύκολο να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sony | Home Entertainment Connect. Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή, σας καθοδηγεί για την αρχική ρύθμιση και την αντιμετώπιση προβλημάτων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχετε πλήρη έλεγχο της έντασης ήχου, του ηχητικού πεδίου και πολλά ακόμη, όλα από το smartphone σας.

Χάρη στην τεχνολογία Bluetooth, η σύνδεση του HT-AX7 με τη συσκευή σας είναι απρόσκοπτη και τα ασύρματα πίσω ηχεία αντιστοιχίζονται αυτόματα με την κύρια μονάδα, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τα ηχεία γύρω από το δωμάτιό σας, να πατήσετε το play και να βυθιστείτε στο περιεχό,ενο.

Βιωσιμότητα στο προσκήνιο

Τα προϊόντα οικιακού ήχου της Sony είναι σχεδιασμένα όχι μόνο για εξαιρετική εμπειρία ήχου αλλά και με γνώμονα το περιβάλλον. Η Sony έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιεί λιγότερο πλαστικό στα προϊόντα και τις συσκευασίες της. Το σώμα του ηχείου χρησιμοποιεί ένα υφασμάτινο υλικό από 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια PET και ενσωματώνει ανακυκλωμένα πλαστικά. Η ξεχωριστή συσκευασία διαθέτει το ανεπτυγμένο από τη Sony Original Blended Material, το οποίο προέρχεται από μπαμπού, ζαχαροκάλαμο και ανακυκλωμένο χαρτί που συλλέγεται από την αγορά. Αυτό το Original Blended Material μας επέτρεψε να εξαλείψουμε τη χρήση πλαστικού στη συσκευασία μας.

Όλα αυτά συμβάλλουν στη μείωση του οικολογικού αντίκτυπου, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική ακουστική απόδοση και τον κομψό σχεδιασμό.

Διαθεσιμότητα

Το Sony HT-AX7 θα είναι διαθέσιμο από τον προσεχή Αύγουστο.

Loading