Sony Xperia 5 II: Διέρρευσε επίσημο video για τα χαρακτηριστικά του

Η Sony έχει προγραμματισμένη την παρουσίαση του Xperia 5 II για τις 17 Σεπτεμβρίου 2020, αλλά ο Evan Blass φροντίζει να χαλάσει την έκπληξη δημοσιεύοντας το promo video της συσκευής όπου αποκαλύπτωνται αρκετά από τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες της.

Το Sony Xperia 5 II θα διαθέτει φακούς 24mm, 16mm και 70mm με αντίστοιχο διάγραφμα f/1.7, f/2.2 και f/2.4, ενώ θα δανειστεί το λογισμικό των mirrorless καμερών της εταιρείας (Alpha-series) με τη λειτουργία παρακολούθησης των ματιών σε πραγματικό χρόνο (real-time eye-tracking) για ανθρώπους και ζώα. Επιπλέον, η εταιρεία υπερηφανεύεται για τις επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χωρίς να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες, κάνει λόγο για 20fps burst mode με ενεργή αυτόματη εστίαση και δυνατότητα λήψης 4K video στα 120fps με ενεργό HDR.

Ακόμη, το Sony Xperia 5 II περιλαμβάνει υποδοχή 3.5mm για ακουστικά και υποστηρίζει τα codecs ήχου DSEE και LDAC, καθώς και ηχεία stereo στην πρόσοψη. Η οθόνη αναμένεται με ρυθμό ανανεώσης εικόνας 120Hz και η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4000mAh.

Περιμένουμε περισσότερα στοιχεία μέσα στις επόμενες ημέρες και φυσικά την επίσημη παρουσίαση στις 17 Σεπτεμβρίου 2020.

[via]

Loading