SpatialLabs TrueGame: Η νέα λειτουργία 3D Ultra ανεβάζει τον πήχη του 3D gaming

Η Acer ανακοίνωσε στο CES 2023 ένα σημαντικό update για το SpatialLabs TrueGame, το app για 3D gaming χωρίς γυαλιά, με την προσθήκη της λειτουργίας 3D Ultra. Η νέα δυνατότητα προσφέρει στους gamers την απόλυτη εμπειρία 3D gaming με βελτιωμένες δυνατότητες στερεοφωνικής απόδοσης, προβολής εικόνων με βάθος και ολοζώντανης, τρισδιάστατης γεωμετρίας. Το SpatialLabs TrueGame σχεδιάστηκε για gamers που λατρεύουν να εξερευνούν και να «χάνονται» στο καθηλωτικό gameplay, το οποίο λειτουργεί ως μέσο για να εξερευνήσουν και να βιώσουν νέες πραγματικότητες όταν ξεκινούν την περιπέτεια αναζήτησης θησαυρού και δόξας.

Η νέα ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης το 3D Sense, μια συλλογή από διαμορφώσεις 3D stereo εφέ που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις των player όσον αφορά στις οπτικές λεπτομέρειες, τα εφέ και την ένταση του βάθους 3D. Το TrueGame επιτρέπει στο game να παρουσιάζεται με τρόπο που είναι προσαρμοσμένος σε διαφορετικούς players, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζει τίτλους παιχνιδιών με νέα προφίλ που προστίθενται κάθε μήνα, συμπεριλαμβανομένης της σημερινής λίστας τίτλων AAA και κορυφαίων κλασικών game, τα οποία οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν σε πλήρη 3D δόξα.

acer-3d-gaming-ultra-ces-2023-3.jpg


SpatialLabs TrueGame 3D Ultra – Η απόλυτη 3D gaming εμπειρία

Η λειτουργία SpatialLabs TrueGame 3D Ultra παρέχει μια νέα εμπειρία στερεοσκοπικής τρισδιάστατης απεικόνισης στον κόσμο του gaming, επιτρέποντας στους players να βυθιστούν σε ένα κόσμο τρισδιάστατης ψυχαγωγίας. Χρησιμοποιεί το συνδυασμό της λύσης παρακολούθησης ματιών SpatialLabs, της στερεοσκοπικής 3D προβολής και τεχνολογιών απόδοσης σκηνής σε πραγματικό χρόνο, ώστε να αναπαράγει εντυπωσιακά 3D σκηνικά, αντικείμενα και χαρακτήρες. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν άμεσα στερεοσκοπικό 3D gaming με ένα πάτημα ενός κουμπιού, καθώς η πατενταρισμένη λειτουργία One-click Game Play επιτρέπει στο TrueGame να εκκινεί αυτόματα εγκατεστημένα games με τα προδιαμορφωμένα 3D προφίλ τους. Με το SpatialLabs TrueGame να αξιοποιεί τις πληροφορίες που περιλαμβάνουν οι προγραμματιστές σχετικά με τα shaders και την τρισδιάστατη γεωμετρία στα games, η προσθήκη δεύτερης εικονικής κάμερας στη λειτουργία 3D Ultra προσφέρει μια εμπειρία 3D καθήλωσης που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

acer-3d-gaming-ultra-ces-2023.jpg

Τα game profiles που υποστηρίζουν τη νέα λειτουργία TrueGame 3D Ultra περιλαμβάνουν τους πιο πρόσφατους τίτλους AAA και μια λίστα δημοφιλών τίτλων παιχνιδιών που πρέπει να εξερευνήσετε. Χάρη στην ευκολία χρήσης της εφαρμογής TrueGame και την προσθήκη του βελτιστοποιημένου προφίλ 3D Ultra, οι λάτρεις του 3D μπορούν εύκολα να απολαύσουν μια μεγάλη και πιο ομαλή γκάμα στερεοσκοπικών 3D εφέ χωρίς γυαλιά, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε game title. Οι players του TrueGame και οι λάτρεις του 3D gaming μπορούν επίσης να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω του TrueGame forum της SpatialLabs Community, έναν ανοιχτό χώρο όπου μπορούν να εκφράσουν τις ιδέες τους, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να μάθουν από άλλους gamers.

acer-3d-gaming-ultra-ces-2023-2.jpg

Διαθεσιμότητα

Η λειτουργία 3D Ultra στο SpatialLabs TrueGame θα κυκλοφορήσει με ένα software update στα τέλη Ιανουαρίου 2023. Υποστηρίζει επίσης το Predator Helios 300 SpatialLabs Edition gaming laptop και την οθόνη Acer SpatialLabs View.

Loading