Spider-Man 2 και Wolverine αποκαλύφθηκαν για το PS5!

Η Insomniac Games δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση της Sony για το PlayStation 5, με την εταιρεία να ανακοινώνει το Spider-Man 2 και το…Wolverine! Η εταιρεία καταπιάνεται, λοιπόν, με τον διασημότερο (ίσως) ήρωα των X-Men, αλλά για την ώρα δεν αποκαλύπτει αναλυτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση και το gameplay πέραν του σύντομου teaser που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά το Spider-Man 2, από το πρώτο trailer επιβεβαιώνεται η παρουσία τόσο του Peter Parker, όσο και του Miles Morales, με τους Venom και Kraven the Hunter να είναι οι μεγάλοι αντίπαλοι τους. Το συγκεκριμένο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading