Splatoon 3: Το third-person shooter επιστρέφει στο Nintendo Switch το 2022

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά games της Nintendo θα επιστρέψει το 2022 αποκλειστικά στο Nintendo Switch με την τρίτη έκδοση του, καθώς η εταιρεία αποκάλυψε επίσημα στο Nintendo Direct το Splatoon 3.

Η σειρά Splatoon ξεκίνησε το 2015 από το Wii U και κατάφερε να διασωθεί από το ναυάγιο της προηγούμενης παιχνιδοκονσόλας της εταιρείας για να βρει τον δρόμο της στο Nintendo Switch με το Splatoon 2 το 2017. Έλαβε διθυραμβικές κριτικές τόσο για το πολύ διασκεδαστικό multiplayer mode, όσο και για το ευφάνταστο single-player campaign.

Στο Splatoon 3 αναμένεται ότι θα δούμε μια διαφορετική προσέγγιση στις μάχες των “καλαμαροειδών” με τα μελάνια τους σε νέο περιβάλλον, περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης, περισσότερα και διαφορετικά όπλα (επιτέλους κάτι σαν τόξο), νέες εκδόσεις για τα boosters, νέα modes και φυσικά περιμένουμε νέα Splatfest events.

Η κυκλοφορία του αργεί ακόμα, οπότε σίγουρα θα δούμε περισσότερα για το Splatoon 3 σε κάποιο από τα επόμενα Nintendo Direct.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading