Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, δείτε το χορταστικό τελικό trailer

Η Square Enix δημοσίευσε ένα χορταστικό τελικό trailer για το επερχόμενο Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, το οποίο έχει διάρκεια σχεδόν 5 λεπτών για να εστιάσει στην υπόθεση και τους χαρακτήρες, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή του…Frank Sinatra στο τέλος (το My Way).

Ο spin-off τίτλος της Team Ninja προορίζεται για να μας πει ξανά την ιστορία του original Final Fantasy αλλά με έναν εναλλακτικό τρόπο όπου οι τέσσερις πολεμιστές του Φωτός έρχονται αντιμέτωποι με τις δυνάμεις του Χάους. Στο πρώτο μισό του trailer βλέπουμε τους πρωταγωνιστές και μικρές σκηνές μάχης, αλλά στο δεύτερο μέρος επικεντρώνεται στον Jack Garland και τις σχέσεις του με τους άλλους χαρακτήρες.

Το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin αναμένεται στις 18 Μαρτίου 2022 για Windows PC, PS5, PS4, Xbox One και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading