Super Mario 3D All-Stars: Έρχεται στο Nintendo Switch στις 18 Σεπτεμβρίου 2020

Οι φήμες των προηγούμενων εβδομάδων επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, μιας και η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα τη συλλογή Super Mario 3D All-Stars, η οποία θα φέρει για πρώτη φορά στο Nintendo Switch τα Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy.

  • Το Super Mario 64 είχε κυκλοφορήσει για το Nintendo 64 το 1996 και ήταν το πρώτο παιχνίδι Mario που άφησε στην άκρη το side-scrolling platform στυλ για χάριν του τρισδιάστατου gameplay. Αποτελεί μέχρι και σήμερα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του franchise.
  • Το Super Mario Sunshine κυκλοφόρησε το 2002 για το GameCube ως διάδοχος του Super Mario 64, αλλά παρά τις πολύ καλές κριτικές το βάρος στο gameplay είχε πέσει αρκετά στη συλλογή αντικειμένων με αποτέλεσμα να κουράσει τους gamers από ένα σημείο και έπειτα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως δεν κυκλοφόρησε καμία έκδοση του για άλλη πλατφόρμα της Nintendo (π.χ. 3DS).
  • Το Super Mario Galaxy κυκλοφόρησε το 2007 για το Nintendo Wii σημειώνοντας επίσης τεράστια επιτυχία

Η ημερομηνία κυκλοφορίας ορίστηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου 2020 και παραδόξως θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα φυσικά αντίτυπα για τον εορτασμό της 35ης επετείου του χαρακτήρα. Εξίσου παράξενο ότι η διάθεση του θα διαρκέσει μέχρι περίπου τις 31 Μαρτίου 2021.

Loading