Ταινίες και σειρές έρχονται στο PS Plus

Από την Πολωνία ξεκινούν οι δοκιμές της Sony για μια πιο ενισχυμένη έκδοση της συνδρομητικής υπηρεσίας PS Plus. Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της SIE (Sony Interactive Entertainment), Nick Maguire, το PlayStation Plus Video Pass θα περιλαμβάνει ταινίες και τηλεοπτικό περιεχόμενο, ενώ η δοκιμαστική περίοδος θα ολοκληρωθεί σε περίπου 1 χρόνο από τώρα.

Σε αυτήν την πολύ περιορισμένη δοκιμή εμφανίστηκαν στους συνδρομητές του PS Plus 15 ταινίες και 6 τηλεοπτικές σειρές, εκ των οποίων ξεχωρίζουν τα Venom, American Hustle, Blade Runner 2049, Community, Lost Girl και SWAT. Η πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο δεν επηρεάζει την ισχύουσα τιμή της συνδρομής, ενώ ο Maguire διευκρινίζει πως κάθε τρεις μήνες θα προστίθεται νέο περιεχόμενο.

Είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσέγγιση από τη Sony, η οποία υπενθυμίζουμε πως έχει αποφασίσει να σταματήσει την πώληση ταινιών και τηλεοπτικών σειρών μέσα από το κατάστημα PlayStation Store. Ίσως αυτή η απόφαση να πάρθηκε επειδή σχεδιάζει να ενσωματώσει το περιεχόμενο της στη συνδρομή PS Plus.

Ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να έχουμε σαφή εικόνα για το PlayStation Plus Video Pass, αλλά σίγουρα θα προκύψουν σχετικές ειδήσεις μέσα στους επόμενους μήνες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading