Tales of the Neon Sea: Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Άλλη μια Πέμπτη έφτασε και ήρθε η ώρα για την καθιερωμένη ανανέωση του δωρεάν παιχνιδιού που προσφέρει το Epic Games Store κάθε εβδομάδα. Αυτή τη φορά σειρά παίρνει το Tales of the Neon Sea, το οποίο μπορούμε να προσθέσουμε εντελώς δωρεάν στη βιβλιοθήκη μας και να κρατήσουμε για πάντα από σήμερα μέχρι την επόμενη Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Το Tales of the Neon Sea είναι ένα puzzle adventure game με πανέμορφα pixel-art γραφικά από την Palm Pioneer. Ουσιαστικά είναι ένα noir παιχνίδι μυστηρίου στημένο σε ένα μελλοντικό cyberpunk κόσμο όπου καλείσαι να λύσει μια περίεργη υπόθεση φόνου βασισμένος στα στοιχεία που βρίσκεις στη σκηνή του εγκλήματος.

Tales of the Neon Sea - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading