Συνεργασία Taxibeat και Paypal που φέρνει δωρεάν διαδρομές ταξί στην Αθήνα για τα Χριστούγεννα

Paypal-Taxibeat-xmas

[Δ.Τ.]

Πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα, το Taxibeat σε συνεργασία με την PayPal προσφέρει δωρεάν διαδρομές ταξί στην Αθήνα. Κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Taxibeat, διαθέσιμη σήμερα για iOS και Android, και πραγματοποιώντας διαδρομή με πληρωμή PayPal, ο επιβάτης κερδίζει αυτόματα το κόστος της διαδρομής μέχρι και το ποσό των 10 ευρώ.

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά ισχύει τόσο για παλιούς όσο και για νέους επιβάτες του Taxibeat, για την πρώτη διαδρομή που θα εξοφλήσουν μέσω PayPal και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, εντός του Δεκεμβρίου.

Με την ενσωμάτωση της πληρωμής μέσω PayPal, το Taxibeat βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία μετακίνησης στην πόλη, καθιστώντας ιδιαίτερα εύκολη, γρήγορη και απλή τη διαδικασία για όλους.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Δρανδάκης, CEO του Taxibeat.

“Ο Δεκέμβριος ήταν ανέκαθεν ο καλύτερος μήνας για το Taxibeat, αφού ο κόσμος τείνει να βγαίνει έξω περισσότερο και να χρησιμοποιεί ταξί συχνότερα. Φέτος, επιθυμία μας είναι να επιβραβεύσουμε τους επιβάτες μας με το να τους προσφέρουμε δωρεάν χριστουγεννιάτικες διαδρομές, σε συνδυασμό με την ασφάλεια και την ευκολία που παρέχει η ηλεκτρονική πληρωμή με την PayPal, έναν από τους πλέον ασφαλείς οργανισμούς πληρωμών στον κόσμο σήμερα”

Ο Damien Perillat, Μanaging Director της PayPal στην Περιφέρεια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, αναφέρει:

“H εμπειρία των μετακινήσεων οφείλει να είναι εξίσου εύκολη, άνετη και ασφαλής, όπως ακριβώς όταν πληρώνεις μέσω της PayPal. Γι’ αυτό το λόγο, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η συνεργασία μας με το Taxibeat στην Αθήνα

Οι υπηρεσίες του Taxibeat, βοηθούν τους πολίτες να κυκλοφορούν με άνεση μέσα στην πόλη, να εξοικονομούν χρόνο και να μετακινούνται με πραγματική ευκολία, σημαντικό ζητούμενο στην εποχή μας, δεδομένου του σύγχρονου τρόπου ζωής. Συνεπώς, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνδράμουμε στο εγχείρημα του Taxibeat να κάνει την ‘ταξιδιωτική’ εμπειρία των πελατών του ακόμα πιο εύκολη και ασφαλή, αφού μάλιστα η μέθοδος πληρωμών μας διατίθεται για κάθε online κινητή συσκευή και δεν προϋποθέτει την καταχώρηση οικονομικών στοιχείων”

Οι επιβάτες που θέλουν να επωφεληθούν, αρκεί να συνδέσουν τον PayPal λογαρισμό τους στο Taxibeat και να κάνουν τη διαδρομή τους. Για οποιαδήποτε απορία ή υποστήριξη μπορούν να απευθύνονται στο help@taxibeat.com.

Η δωρεάν εφαρμογή του Taxibeat είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play.

This entry was posted in Android, iOS, Misc, PayPal, Software and tagged . Bookmark the permalink.