TCL

TCL 50 SE: Κορυφαία εμπειρία smartphone σε προσιτή τιμή

Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, αλλά με μπόλικη όρεξη για καινοτομία και εξυπηρέτηση των πραγματικών αναγκών των χρηστών, η TCL κατορθώνει τα τελευταία χρόνια να χτίσει μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές της entry-level και mid-range κατηγορίας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυξάνει διαρκώς το μερίδιο της σε αυτές τις κατηγορίες και αναμένεται ότι θα πορευτεί ακόμα καλύτερα με τις νέες value-for-money συσκευές της!

Μία από αυτές είναι και το TCL 50 SE που έφτασε πρόσφατα και στην Ελλάδα, ένα smartphone που συνδυάζει εκπληκτική οθόνη, ομαλή απόδοση και μεγάλη αυτονομία, χωρίς να σας κοστίζει μια περιουσία!

Μια οθόνη που σας καθηλώνει

Το TCL 50 SE διαθέτει μια εντυπωσιακή οθόνη FHD+ NXTVISION 6,78 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Αυτό σημαίνει απίστευτα ομαλά γραφικά και ζωντανά χρώματα, είτε βλέπετε βίντεο, είτε παίζετε παιχνίδια ή απλά περιηγείστε στο διαδίκτυο. Η τεχνολογία NXTVISION της TCL βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία θέασης, προσαρμόζοντας την οθόνη για καλύτερη αντίθεση, ευκρίνεια και φωτεινότητα.

Απόδοση που δεν σας αφήνει πίσω

Προφανώς το TCL 50 SE δεν ξεχωρίζει μόνο για την οθόνη του. Διαθέτει το ισχυρό chipset MediaTek Helio G88, το οποίο εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία όλων των εφαρμογών και των παιχνιδιών σας. Επιπλέον, η επέκταση μνήμης RAM 6+6GB και ο αποθηκευτικός χώρος έως 256GB σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε όλα τα απαραίτητα αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κρατήστε τη διασκέδαση ζωντανή

Με την μπαταρία 5010mAh του TCL 50 SE, μπορείτε να απολαύσετε όλη μέρα τη χρήση του smartphone σας χωρίς να ανησυχείτε για τη φόρτιση. Και όταν χρειάζεται επαναφόρτιση, η γρήγορη φόρτιση 33W σας επαναφέρει γρήγορα σε λειτουργία. Επιπλέον, τα ενσωματωμένα συστήματα Digital Theater και ο ήχος 3D με πιστοποίηση DTS δημιουργούν μια ολοκληρωτική εμπειρία πολυμέσων, κάνοντας κάθε ταινία ή παιχνίδι να ζωντανεύει.

Περισσότερα από απλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά

Το TCL 50 SE διατίθεται σε δύο κομψά χρώματα, Midnight Blue και Space Gray, για να ταιριάζει στο στιλ σας. Επιπλέον, διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία με 4+4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου και μια άλλη με 6+6GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αποκτήστε το TCL 50 SE σήμερα!

Το TCL 50 SE είναι ένα smartphone που προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χρήματα σας. Με την εκπληκτική οθόνη, την ομαλή απόδοση, τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και τα πολλά άλλα χαρακτηριστικά του, είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα smartphone υψηλών επιδόσεων χωρίς υψηλό κόστος. 

Αναζητήστε το TCL 50 SE στα καταστήματα σήμερα σε Π.Τ.Λ. €159 (4+4/128GB) και €179 (6 +6/256GB)

Loading