Τεχνολογική εξέλιξη, λειτουργικότητα και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τις νέες συσκευές του οικοσυστήματος Samsung Galaxy


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το brand της Samsung έγινε συνώνυμο της τεχνολογικής εξέλιξης . Ωστόσο, αυτό που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει είναι το γεγονός πως η εταιρεία δεν παρεκκλίνει ποτέ από την βασική φιλοσοφία της: να καταστήσει την τεχνολογία προσιτή για τον κάθε χρήστη.

Διατηρώντας ηγετική θέση και στην κατηγορία των Foldable, η Samsung παρουσίασε πρόσφατα τα Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4. Το πρώτο απευθύνεται κυρίως στους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες ξεκλειδώνοντας εκπληκτικές δυνατότητες που ενισχύουν τόσο την παραγωγικότητα, όσο και την διασκέδαση του χρήστη. Από την άλλη, το Galaxy Z Flip4 είναι μια εξαιρετική και ιδιαίτερα στυλάτη συσκευή για τον κάθε καθημερινό χρήστη που θέλει να κάνει το βήμα σε αυτήν την σχετικά νέα κατηγορία.

ecosystem-galaxy-zflip4-borapurple-watch5-pinkgold-buds2pro-white-samsung.jpg

Το Samsung Galaxy Z Flip4 ξεχωρίζει για την πολυτελή και καλαίσθητη κατασκευή του, με νέο ανθεκτικότερο* μηχανισμό αναδίπλωσης της εσωτερικής εύκαμπτης οθόνης 6.7’’ που εγγυάται περισσότερες από 200.000 κινήσεις, ενώ μπορεί να σταθεί σε διάφορες γωνίες για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τον σχεδιασμό του. Με μικρό βάρος και δυνατότητα να διπλώνει στη μέση, το Galaxy Z Flip4 χωρά σε τσέπη και τσάντα, ενώ η εξωτερική οθόνη 1.9’’ σου προσφέρει την δυνατότητα να εκτελείς πληθώρα βασικών διεργασιών χωρίς να χρειαστεί να το ξεδιπλώσεις.

Εξοπλισμένο με εκπληκτικά AMOLED panels υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας, καθώς και με ισχυρό hardware, το Galaxy Z Flip4 είναι μια πραγματική ναυαρχίδα σε απόδοση για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη του χρήστη. Παράλληλα, οι αναβαθμισμένοι αισθητήρες και οι κάμερες, το ξεχωριστό λογισμικό και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του βοηθούν τους χρήστες να πάρουν εξαιρετικές λήψεις φωτογραφιών και videos σε κάθε συνθήκη φωτισμού, καθώς και να πειραματιστούν με διάφορα modes για να διευρύνουν τους ορίζοντες της δημιουργικότητάς τους.

Στους έντονους ρυθμούς της σημερινής εποχής, η συνολική εμπειρία χρήσης ενός smartphone επιβάλει να επικοινωνεί άμεσα και απρόσκοπτα με όλες τις περιφερειακές έξυπνες συσκευές που χρησιμοποιούν καθημερινά οι χρήστες, όπως για παράδειγμα τα ασύρματα Galaxy Buds2 Pro και τα smartwatches. Η Samsung έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του οικοσυστήματος των Samsung Galaxy συσκευών, με αποτέλεσμα να προσφέρει ένα πακέτο λύσεων κατάλληλο για κάθε είδους ανάγκη. Οι τελευταίες προσθήκες σε αυτό το οικοσύστημα είναι τα ασύρματα Galaxy Buds2 Pro και τα νέα smartwatches Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro.

ecosystem-galaxy-zflip4-pinkgold-watch5-pinkgold-silver-buds2pro-white-samsung.jpg

Τα Galaxy Buds2 Pro έρχονται με νέο compact σχεδιασμό για ξεκούραστη πολύωρη χρήση σε κάθε τύπο αυτιού και προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου Hi-Fi 24bit στους μουσικόφιλους με τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου που απομονώνει τον χρήστη από το πολύβουο εξωτερικό περιβάλλον, στον χώρο εργασίας ή στον χώρο μελέτης. Με μεγάλη αυτονομία και διακριτική θήκη φόρτισης που μπορείς να κουβαλάς άνετα στην τσέπη σου, τα Galaxy Buds2 Pro θα σου προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία ακρόασης.

Από την άλλη, τα νέα Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro είναι τα πιο ανθεκτικά και πολυλειτουργικά smartwatches που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία. Αμφότερα έρχονται με πολύ προσεγμένη premium κατασκευή για να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, είναι ενισχυμένα με βιομετρικούς αισθητήρες για την παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας και της ευεξίας του χρήστη, καθώς και με πληθώρα προγραμμάτων εκγύμνασης που βοηθούν τον χρήστη να αναβαθμίσει το επίπεδο της προπόνησης του.

Η απρόσκοπτη επικοινωνία των Galaxy Buds2 Pro και Galaxy Watch5 / Watch5 Pro με το Galaxy Z Flip4 (και γενικότερα με τα Galaxy smartphones της Samsung) αποτέλεσε αδιαπραγμάτευτο παράγοντα για την εταιρεία. Και αυτό το αντιλαμβάνεται ο χρήστης από την πρώτη στιγμή. Η σύζευξη των Galaxy Buds2 Pro με το Galaxy Z Flip4 γίνεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ανοίγοντας την θήκη τους, ενώ για τα Galaxy Watch5 / Watch5 Pro αρκεί απλά να τα ενεργοποιήσεις. Στα πλεονεκτήματα και η αυτόματη εναλλαγή σύνδεσης των Galaxy Buds2 Pro ανάμεσα στα Galaxy Z Flip4 και Galaxy Watch5 / Watch5 Pro, έτσι ώστε να αφήνεις στην άκρη το foldable π.χ. στην προπόνηση και να συνεχίζεις να ακούς μουσική από το smartwatch.

ecosystem-galaxy-zfold4-graygreen-spen-zflip4-blue-watch5-sapphire-buds2pro-graphite-samsung.jpg

Ξέχωρα από τις αρκετές λειτουργίες παρακολούθησης σωματικής δραστηριότητας και ευεξίας που προσφέρουν τα Galaxy Watch5 / Watch5 Pro (π.χ. καρδιακός παλμός, επίπεδο άγχους, παρακολούθηση ύπνου**, μέτρηση δείκτη μάζας σώματος, κορεσμός οξυγόνου στο αίμα κ.ά.), τα νέα smartwatches της Samsung αποδεικνύνονται εξαιρετικά χρήσιμα στην καθημερινότητα σε συνδυασμό με το Galaxy Z Flip4. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνεχίσετε μια τηλεφωνική κλήση από το smartwatchσας ή να το χρησιμοποιήσετε σαν χειριστήριο για το κλείστρο της κάμερας του Galaxy Z Flip 4, για την διαχείριση παρουσιάσεων και για την αναπαραγωγή μουσικής.

Όλες οι νέες συσκευές του οικοσυστήματος Samsung Galaxy υποστηρίζονται από την πλατφόρμα SmartThings Find*** έτσι ώστε να τα εντοπίζεις σε περίπτωση που τα χάσεις. Αυτό γίνεται είτε είναι σε σύνδεση, είτε όχι, μέσα από το δίκτυο χρηστών συσκευών Samsung Galaxy και με την βοήθεια του τελευταίου στίγματος τοποθεσίας. Επίσης, η νέα λειτουργία Left Behind Notice σε ενημερώνει όταν κάποια από τις συσκευές σου έχει βγει εκτός δικτύου ή εμβέλειας.

Με τα νέα Galaxy Z Flip4, Galaxy Buds2 Pro και Galaxy Watch5 / Watch5 Pro μπορείς να απολαμβάνεις τις τελευταίες τάσεις των τεχνολογικών εξελίξεων και να έχεις στα χέρια σου ένα ολοκληρωμένο πακέτο συσκευών στην καθημερινότητά σου.

*Σε σύγκριση με το Galaxy Z Flip3.

** Για να ενεργοποιήσετε την ανίχνευση ροχαλητού, οι χρήστες πρέπει να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία στις ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Samsung Health. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανά χώρα. Απαιτείται έκδοση της εφαρμογής Samsung Health 6.22.1 ή μεταγενέστερη. Το Galaxy Watch5 πρέπει να είναι σε ζεύξη με ένα Samsung Galaxy smartphone με Android 8.0 και ελάχιστη RAM 1.5GB. Προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και φυσικής κατάστασης. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή διαταραχής ύπνου. Οι μετρήσεις είναι αποκλειστικά για δική σας προσωπική αναφορά. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για συμβουλές.

*** Οι διαθέσιμες τεχνολογίες, λειτουργίες και ιδιότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο, το περιβάλλον δικτύου ή το προϊόν, και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Loading