The Division Heartland: Νέο video για το επερχόμενο δωρεάν game

Η εκδήλωση Ubisoft Forward ήταν αφιερώμενο κυρίως στο μέλλον της σειράς Assassin’s Creed (είδαμε ήδη το Mirage και τα επόμενα projects), αλλά η εταιρεία είχε και ορισμένα ενδιαφέροντα εξτραδάκια για άλλα games που ετοιμάζει.

Ένα από αυτά είναι το νέο video για το επερχόμενο The Division Heartland, το δωρεάν game που περιμένουμε σε Windows PC και παιχνιδοκονσόλες στα τέλη του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του 2023 (η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακριβή ημερομηνία, αλλά επιβεβαίωσε το χρονοδιάγραμμα της).

Σε αντίθεση με τα The Division και The Division 2 όπου το σκηνικό είναι βασισμένο σε πραγματικές τοποθεσίες του κόσμου, το Heartland θα είναι στημένο σε μια φανταστική περιοχή που ονομάζεται Silver Creek και θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μια μέση πόλη των ΗΠΑ.

Οι developers το χαρακτηρίζουν ως ένα παιχνίδι επιβίωσης, αλλά θα υπάρχει το co-op mode των βασικών παιχνιδιών, η δυνατότητα να φτιάχνεις δικά σου όπλα, να διατηρείς βάση κλπ. Στόχος είναι να ανανεώνεται τακτικά με νέο περιεχόμενο ως live service game και μένει να δούμε αν θα το μετατρέψει σε pay-to-win…

Loading