The Elder Scrolls Online: Παίξε δωρεάν για μερικές ημέρες σε PS4, Xbox One και PC

Σειρά της Bethesda να δώσει ένα δωράκι στους έγκλειστους gamers, έστω και για λίγο. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το The Elder Scrolls Online είναι διαθέσιμο δωρεάν για PS4, Xbox One και Windows PC (μέσω Steam), έως τις 13 Απριλίου 2020 για τις παιχνιδοκονσόλες και έως τις 6 Απριλίου για PC.

Στη δωρεάν πρόσβαση συμπεριλαμβάνεται το Greymoor Prologue, μια πρόγευση για το Greymoor Chapter, το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο που ανοίγει στους gamers το Δυτικό μέρους του Skyrim, γνωστό για τα χιονισμένα βουνά και την τούνδρα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Greymoor θα είναι μία από τις πιο σκοτεινές ιστορίες του The Elder Scrolls που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Για όσους παίζουν ήδη το The Elder Scrolls Online, αυτή η περίοδος συμπίπτει με το Anniversary Jubilee που προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσουν διπλασίους XP πόντους, αποκλειστικά βραβεία κ.ά. Να σημειωθεί ότι όσοι έπαιξαν στο παρελθόν σε κάποια από τις δωρεάν περιόδους του παιχνιδιού, τότε μπορούν να συνεχίσουν κανονικά από εκεί που είχαν σταματήσει. Οι νέοι λογαριασμοί θα λαμβάνουν, πάντως, 500 crowns για να ξοδέψουν εντός του παιχνιδιού.

Τέλος, η εταιρεία προσφέρει τη standard έκδοση και το Elsweyr Chapter με έκπτωση για όσους θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν μετά το δωρεάν διάστημα, καθώς και εκπτώσεις σε πακέτα για crowns.

Μάθετε περισσότερα από εδώ.

Photo Gallery

Loading