The Flash: Δείτε το τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα της ταινίας

Η Warner Bros. δημοσίευσε το τελευταίο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία The Flash, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023, για να επιβεβαιώσει και πάλι πως θα δούμε δύο Batman και αρκετούς από τους χαρακτήρες της DC σε αυτόν τον χρονικά διαστρεβλωμένο κόσμο.

Στο The Flash ακολουθούμε τον Barry Allen (The Flash, Ezra Miller) στην προσπάθεια του να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του για να γυρίσει πίσω στο χρόνο και να διορθώσει το παρελθόν, με απώτερο σκοπό να σώσει τους γονείς του. Ο Batman του…Ben Affleck τον προειδοποιεί ότι τα ταξίδια στον χρόνο μπορεί να επιφέρουν καταστρεπτικές συνέπειες, και σύντομα ο πρωταγωνιστής παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα όπου έχει επιστρέψει ο General Zod (Michael Shannon).

Στην ταινία θα δούμε τον The Flash να μάχεται έχοντας στο πλευρό του…μια εναλλακτική έκδοση του εαυτού του, την Supergirl (Sasha Cale) και τον Batmen του Michael Keaton. Επιστρέφει στο cast και ο Jeremy Irons στον ρόλο του Alfred Pennyworth, μετά την συμμετοχή του στο Batman v Superman: Dawn of Justice και το Justice League.

Loading