The Flash: Πρώτο teaser trailer για τη νέα ταινία της DC

Αδιαμφισβήτητα το trailer για την επερχόμενη ταινία The Flash αναμενόταν από τα μεγαλύτερα trailer της ημέρας στο DC FanDome, αλλά ο πρωταγωνιστής Ezra Miller παραδέχεται στο βίντεο που δημοσιεύτηκε ότι δεν υπάρχουν αρκετά πλάνα για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς. Ωστόσο, μοιράστηκε κάποια πλάνα, τα οποία υπόσχονται πολλά για τη νέα ταινία.

Ο Flash μπορεί να μην είναι αλεξίσφαιρος, να μην πετάει και οι δυνάμεις του να μην ξεπερνούν εκείνες των υπόλοιπων μελών της Justice League, δεν παύει όμως να είναι εξαιρετικά γρήγορος με ένα πολύ ξεχωριστό μυαλό. Οι δυνάμεις του Barry Allen μπορούν να κάνουν περισσότερα από ό,τι πίστευε μέχρι και ο ίδιος, μπορεί να γυρίσει πίσω στο χρόνο και να αλλάξει πολλά γεγονότα, όπως τη δολοφονία της μητέρας του, Nora Allen.

Βέβαια, αυτό δεν είναι μια μικρή αλλαγή και μόλις ο Barry πάρει αυτή την απόφαση, ο κόσμος που γνώριζε καταρρέει γύρω του.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι στην νέα ταινία θα δούμε τον Batman του Michael Keaton για πρώτη φορά από το 1992. Στο μικρής διάρκειας βίντεο βλέπουμε μόνο την πλάτη του Batman και τίποτα άλλο - μάλλον η Warner Bros. κρατάει τα καλύτερα για αργότερα.

Επιπλέον, θα συναντήσουμε την Sasha Callen ως Supergirl. Τη σκηνοθεσία του The Flash έχει αναλάβει ο Andy Muschietti και το σενάριο η Christina Hodson.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 4 Νοεμβρίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr



Loading