The Legend of Zelda: Στα σκαριά η κινηματογραφική μεταφορά από Nintendo και Illumination

Πληθαίνουν οι φήμες για την κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών The Legend of Zelda, με τη Universal να πληρώνει πολλά για τα δικαιώματα.

Η τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Super Mario Bros. Movie ήταν λογικό να ανοίξει την όρεξη στη Nintendo για ακόμα περισσότερες κινηματογραφικές μεταφορές των παιχνιδιών της. Έχει ακουστεί εδώ και καιρό το ενδεχόμενο να πάρει σειρά το Metroid, όμως οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν στο προσκήνιο το The Legend of Zelda!

Ο έγκριτος κριτικός κινηματογράφου και δημοσιογράφος Jeff Sneider αποκαλύπτει πως η Universal βρίσκεται πολύ κοντά στο κλείσιμο συμφωνίας με τη Nintendo για τα δικαιώματα του The Legend of Zelda, την οποία χαρακτηρίζει mega-deal, με την Illumination να αναλαμβάνει το project όπως έκανε με το Super Mario Bros. Movie.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό της συμφωνίας, ο Sneider εκτιμά πως η Nintendo θα χρεώσει αρκετά την Universal για τα δικαιώματα του The Legend of Zelda, παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο franchise είναι μεν δημοφιλές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την καθολική αναγνωρισιμότητα του Super Mario.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τις δύο εταιρείες, αλλά ίσως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανακοινώσουν την κινηματογραφική μεταφορά του The Legend of Zelda, λόγω της πολύ μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει το Tears of the Kingdom.

[via]

Loading