The Witcher: Nightmare of the Wolf, αυτή είναι η anime ταινία που έρχεται στο Netflix

Επικρατεί ένας παροξυσμός με την τηλεοπτική μεταφορά του The Witcher, καθώς η Netflix ανακοίνωσε πως περισσότεροι από 150 εκατ. Χρήστες παρακολούθησαν τουλάχιστον 2 λεπτά από τη live-action σειρά, ενώ η γενικότερη φιλοδοξία της είναι να εξελιχθεί στο δικό της “Game of Thrones”. Προφανώς είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο, μιας και η εταιρεία έχει σταματήσει αρκετές φορές την παραγωγή σειρών που ξεκίνησαν πολύ δυνατά, αλλά στην πορεία “ξεφούσκωσαν”.

Για την ώρα, θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το The Witcher, το οποίο παρεμπιπτόντως οδήγησε στην ώθηση των πωλήσεων των ομώνυμων video games αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή μιας ταινίας anime με τίτλο The Witcher: Nightmare of the Wolf!

Η ανάπτυξη της γίνεται από τους Lauren Schmidt Hissrich και Beau DeMayo (αμφότεροι συμμετέχουν στην παραγωγή της live-action σειράς), ενώ το κομμάτι του animation έχει αναλάβει το κορεατικό Studio Mir, δηλαδή αυτοί που βρίσκονται πίσω από τα The Legend of Korra και Voltron: Legendary Defenders.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά για τη υπόθεση του The Witcher: Nightmare of the Wolf πέραν του ότι θα εξερευνηθεί μια νέα πανίσχυρη απειλή για την Continent. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι θα ξεφύγουμε λίγο από τη βασική πλοκή της σειράς. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε αν πρόκειται για ένα one-off project ή αν σκοπεύουν να φτιάξουν και άλλες anime ταινίες The Witcher.

Υπενθυμίζουμε ότι η 2η σεζόν της live-action σειράς The Witcher έχει ανακοινωθεί από τη Netflix και θα προβληθεί το 2021. Επομένως, η “σφήνα” της anime ταινίας θα είναι ό,τι πρέπει για να μη χαθεί η επαφή.

[via]

Loading