TheDatable, υπηρεσία προξενιών για τους ελεύθερους χρήστες του Facebook

Μια από τις πλέον διαδεδομένες μορφές φλερτ σήμερα είναι αυτή που ξεδιπλώνεται διαδικτυακά και συγκεκριμένα στο Facebook. Επειδή όμως πολύ συχνά δεν μπορείς να γνωρίζεις πότε αυτός/ή που σε ενδιαφέρει είναι ελεύθερος/η, έρχεται η νέα υπηρεσία 'TheDatable' να ξεδιαλύνει την κατάσταση.

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να φέρει σε επαφή όλους τους ελεύθερους χρήστες του κοινωνικού δικτύου που έχουν κοινούς φίλους ή ανήκουν σε κοντινούς κύκλους. Για να γίνει αυτό, ο κάθε χρήστης tagάρει όλους τους διαθέσιμους-για-ραντεβού φίλους του στο Facebook και η υπηρεσία αναλαμβάνει να τους προξενέψει άλλους διαθέσιμoυς φίλους σας ή φίλους φίλων τους.

Ωστόσο, πριν επισημάνετε κάποιο φίλο σας στην ιστοσελίδα ως 'datable' θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα του αποσταλεί άμεσα ένα private message στο Facebook που θα τον ενημερώνει και θα ζητά τη συγκατάθεση του. Όποτε αν θέλετε να τον προξενέψετε στα κρυφά, μάλλον η εν λόγω υπηρεσία δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.

Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, να δέχονται ειδοποιήσεις, να ελέγχουν πλήρως ποιος βλέπει τα δεδομένα τους και να μπλοκάρουν αυτούς που θεωρούν ανεπιθύμητους. Σε αντίθεση όμως με το Facebook, εδώ δεν υπάρχουν 'Τοίχοι' και τα πάντα είναι ιδιωτικά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν το 'TheDatable' εδώ.

Loading