Threads: Προστέθηκε χρονολογική σειρά και καρτέλα Following

Η Meta δεν απογοητεύεται από την ραγδαία πτώση στην χρήση της νέας πλατφόρμας Threads και βλέπει την μεγάλη ευκαιρία να αρπάξει την θέση του πάλαι ποτέ κραταιού Twitter (νυν X) με την τακτική προσθήκη νέων λειτουργιών.

Αυτή τη φορά έχουμε την προσθήκη επιλογής εμφάνισης των αναρτήσεων του Threads με χρονολογική σειρά, αλλά και την επιλογή εμφάνισης περιεχομένου μόνο από αυτούς που ακολουθείς, καθώς παρατηρήθηκε ότι πολλοί χρήστες έχασαν το ενδιαφέρον τους για την πλατφόρμα διότι έβλεπαν περισσότερο περιεχόμενο από λογαριασμούς που δεν τους ενδιέφεραν.

Η επιλογή Following, ωστόσο, λανσάρεται σταδιακά στους χρήστες και μάλιστα είναι κάπως κρυμμένη, καθότι θα πρέπει να πατήσεις είτε στο logo του Threads στο επάνω μέρος είτε στο εικονίδιο Home κάτω αριστερά για να την δεις.

Εκτός από τα παραπάνω, η νέα αναβάθμιση του Threads φέρνει φίλτρα για τις ειδοποιήσεις, νέα εμφάνιση για το follow button, δυνατότητα μετάφρασης και επιλογή αποδοχής όλων των αιτημάτων follow με τη μία. Σύντομα λέγεται ότι θα προστεθεί και σύστημα επικοινωνίας με direct messages, όπως γνωρίζουμε από το Instagram.

Loading