Ticker, νέο live feed στο Facebook

Tο Facebook ετοιμάζει έναν νέο σχεδιασμό που επιτρέπει στους χρήστες του να επιλέγουν αν θέλουν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο όλη τη δραστηριότητα των φίλων τους ή μόνο τα κορυφαία νέα.

Πιο συγκεκριμένα, σκοπεύει να ενσωματώσει μια νέα λειτουργία που ακούει στο όνομα 'Ticker', αντικαθιστώντας το 'Most Recent' feed που βρίσκεται στο δεξί μέρος του News Feed. Στο 'Ticker' οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να βλέπουν όλα τα σχόλια, likes, νέες φιλίες, φωτογραφίες και status updates των φίλων τους. Στην ουσία θα μπορούν να βλέπουν λίγο πολύ τα πάντα!

Προς το παρόν, τα 'Top News' θα παραμείνουν ως έχουν, παρουσιάζοντας τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα, όπως ταξινομούνται από τον αλγόριθμο του Facebook.

Το πιθανότερο είναι ότι η νέα λειτουργία του Facebook αποτελεί μια προσπάθεια ενίσχυσης των developers των παιχνιδιών και των εφαρμογών. Αυτή τη στιγμή, οι χρήστες συνηθίζουν να αποκρύπτουν (Hide) τα παιχνίδια ή τις εφαρμογές που δεν τους ενδιαφέρουν. Με τη νέα λειτουργία, όμως, έχοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε όλα τα νέα ή μόνο τα κορυφαία, είναι λιγότερο πιθανό να συνεχίσουν να μπαίνουν στη διαδικασία απόκρυψής τους.

[πηγή allfacebook]
Loading