Το Fall Guys γίνεται free-to-play και έρχεται σε Xbox και Nintendo Switch τον Ιούνιο

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που η Mediatonic είχε ανακοινώσει την έλευση του Fall Guys: Ultimate Knockout για τα Xbox και Nintendo Switch, αλλά η σημερινή ανακοίνωση αποζημιώνει όλους όσους έκαναν υπομονή για να παίξουν το δημοφιλές battle royale game. Η εταιρεία επιβεβαίωσε την έλευση στις προαναφερθείσες πλατφόρμες, αλλά και στο Epic Games Store στις 21 Ιουνίου 2022, ενώ μετατράπει το παιχνίδι σε free-to-play παντού με δυνατότητα cross-play και cross-progression.

Όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι θα λάβουν ένα legacy pack που περιλαμβάνει τρία κοστούμια και μερικά άλλα bonus, τα οποία θα δοθούν και σε όσους νέους παίκτες πραγματοποιήσουν προεγγραφή. Παράλληλα, την ίδια ημέρα (21 Ιουνίου 2022) θα μηδενίσει το κοντέρ των σεζόν και θα ξεκινήσει μία με τίτλο Season 1: Free For All που θα περιλαμβάνει νέα cosmetics και νέες πίστες. Για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμο και ένα επί πληρωμή Season Pass με 100 tiers και έξτρα cosmetics, ενώ όσοι έχουν αποκτήσει το legacy pack θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε αυτό για τη Season 1.

Σε ό,τι αφορά τα in-game νομίσματα, τα Crowns δεν θα χρησιμοποιούνται στο εξής για αγορά αντικειμένων από το κατάστημα. Όσοι δεν τα έχουν ξοδέψει θα τα δουν να μετατρέπονται σε Kudos και θα προστεθεί ένα νέο in-game νόμισμα που ονομάζεται Show-Bucks και θα μπορείς αν το χρησιμοποιείς για να αγοράσεις το Premium Season Pass. Σύντομα θα δούμε κοστούμια των Ezio (Assassin’s Creed), Mecha Godzilla και Mothra.

Τέλος, η εταιρεία ετοιμάζει και level creator για τους πιο δημιουργικούς gamers που θέλουν να φτιάξουν δικές τους πίστες.

Loading