Η Epic Games εξαγοράζει τη δημιουργό του Fall Guys: Ultimate Knockout!

Σε μια ακόμη σπουδαία εξαγορά προχώρησε η Epic Games, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως περνά στα χέρια της η Mediatonic, η εταιρεία δηλαδή που δημιούργησε το άκρως επιτυχημένο (και τρομερά εθιστικό) Fall Guys: Ultimate Knockout!

Οι δύο πλευρές δεν έχουν μοιραστεί με το κοινό τις λεπτομέρειες της εξαγοράς, αλλά τονίζουν ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι για τους gamers που παίζουν το Fall Guys σε Windows PC και PlayStation (σύντομε σε Nintendo Switch και Xbox).

Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Tonic Games Group, κ. Dave Bailey,

Στην Tonic Games Group λέμε συχνά ότι όλοι δικαιούνται ένα παιχνίδι που μοιάζει να έχει δημιουργηθεί για αυτούς. Με την Epic νιώθουμε ότι έχουμε βρει ένα σπίτι φτιαγμένο ειδικά για εμάς. Μοιράζονται το ίδιο όραμα για την ανάπτυξη και υποστήριξη παιχνιδιών που έχουν θετικό αντίκτυπο και αντέχουν στον χρόνο, γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί τους.

Με το Fall Guys: Ultimate Knockout, η Epic Games ενισχύει τρομερά το online μερίδιο της αφού της ανήκουν το Rocket League και φυσικά το Fortnite.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading