Το νέο smartphone της Essential θυμίζει τηλεχειριστήριο (Pics)

Δύο χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία του Essential Phone και από τότε, ο ιδρυτής της εταιρείας και πρώην επικεφαλής του Android OS στη Google, κ. Andy Rubin, μας απασχόλησε κυρίως για άλλους "εξωαγωνιστικούς" και συνήθως αρνητικούς λόγους. Για να μείνουμε καθαρά στο smartphone, η Essential έμεινε πιστή στην υποστήριξη του smartphone της προσφέροντας ταχύτατα τις ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος και τις ενημερώσεις ασφαλείας, επομένως, ήταν λογικό να περιμένουμε να δούμε μια συνέχεια στα λανσαρίσματα νέων συσκευών.

Τελικά, χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός για να πάρουμε έστω μια εικόνα για το δεύτερο smartphone της εταιρείας, αλλά τουλάχιστον βλέπουμε κάτι διαφορετικό από τους άλλους κατασκευαστές. Ο Andy Rubin στράφηκε στο Twitter για να δημοσιεύσει τις πρώτες εικόνες ενός δραστικά διαφορετικού smartphone σε σύγκριση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα, καθώς θυμίζει περισσότερο τηλεχειριστήριο τηλεόρασης παρά τηλέφωνο. Ο ίδιος αναφέρει, επίσης, ότι έχουν χρησιμοποιήσει ένα υλικό που ονομάζει "GEM Colorshift" για να αλλάζει το χρώμα ανάλογα με τη γωνία απ' όπου κοιτάς τη συσκευή.

Εκτός από τις εικόνες που βλέπουμε, η Essential τόνισε ότι με το νέο σχεδιασμό θέλει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα smartphones και επιβεβαίωσε ότι πραγματοποιούνται ήδη δοκιμές στην εταιρεία με τη νέα συσκευή. Πέραν αυτών, δεν έχουμε καμία άλλη πληροφορία σχετικά με τεχνικά χαρακτηριστικά ή λειτουργίες. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν προχωρήσει αυτός ο σχεδιασμός και με ποιον τρόπο θα τρέχουν οι εφαρμογές σε μια τόσο στενόμακρη οθόνη.

Photo Gallery

Loading